MENÜ

Kocaeli at yarış tahminleri - 14 Mart Salı

14 Mart Kocaeli Salı yarışları öncesi Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını yorumladı ve kupon hazırladı.

Kocaeli at yarış tahminleri - 14 Mart Salı

JETTAY’a güveniyorum

1.AYAK:Altılı ganyanın en zor yarışının burası olduğunu düşünüyorum. Çok değil 8 gün önce yine Kartepede günün ilk ayağına, günün ganyanında dişilere ait bir yarış koymuşlardı, genel puanlamanın en sonuncu iki atından biri olan ‘’ŞELALE’’ yle bombayı patlatmışlardı, 8 atta yattım kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Bugun düşmeye niyetim yok, isterse en favorisi gelsin hepsi yazıp en sürprizini bekleyeceğim. Yarışın hem dişilere ait olması, hem kilo faktörlerinin şansları eşitlemesi, bu grubun bir tık üzerinde olduğunu düşündüğüm (Halenay) ama start sorunu yaşayan kısrağın olması, geçen sene Kartepeye damga vuran ama ara veren atın olması(Zeytinbağı) daha fazla uzatmayacağım anlayışınıza sığınarak bu yarışa karışmıyorum.

2.AYAK:Son yarışıyla bir önceki yarışı arasında dağlar kadar fark olan KOMSHU, o grupta beşinci olacak at değil, ne oldu bilmiyorum, belki de gününde değildi, insanlar hergün aynı ruh halinde olmadığı gibi bu nadide canlılar da olmayabilir, bu kez uzayan 200 metre mesafede KOMSHU, o startının izlerini silebilir, favorimdir. Rakip gördüğüm iki isim var. Bunlar, İstanbuldaki son kısa vadeli yarışına oranla daha müsait grubu yakalayan bu piste yabancı olmayan ve daha önce burda 2 kez kazanan PENGUEN ile zaman zaman bu tip mesafeli yarışlarda ters koşular yapan DİLBAR ikilisidir.

3.AYAK:KIZIMİREM’in formunda önemli gelişmeler var, yakın dostum yılların deneyimli usta antrenörü ÖMER ALTIN tarafından itina ile hazırlanan bir kısrak, ayağına çabukluğuyla bir solukta bitirebilir. PEKSOYUNOĞLU, 13 gün içinde üçüncü yarışını koşacak, atın üzerine bu kadar gidiyorlarsa mutlaka bir beklenti vardır, kaymağını yemek istiyorlardır, Cumartesi ‘’Fülane’’ için aynı şeyi yazdım, sürprizi yaptı, bir benzeride burda olabilir. KAFTAN, eli kulağında olduğu her halinden belli, extra bir analizim yok, bu kez 6 aylık birincilik hasretine son verebilir. YEŞİLMASKE, 3 ay aradan sonra sentetikteki yarışında nefes yaptı, Kartepe pistini seviyor, daha önce 2 kez kazandı, artan kondusyonuyla çıkışa geçebilir. TAMER REIS, geçen sene Başkentin istikrar abidelerinden biriydi, 7 aylık ara sürecinde tedavisi yapıldı 4’lüye döndü, Gündüzeli de 50.5’a deklare olduğuna göre yerimiz varsa ekleyelim diyorum, dinçlik yarışı yapıp bombayı patlatabilir.

4.AYAK:BÜYÜKDÜŞÜN, YÜCELİR, FORDTA TEK, SAVAŞ ATI öne çıkardığım atlar.

5.AYAK:Hem kendisi hem ekürisi için sadece maşallah diyebileceğim JETTAY, bankomdur.

6.AYAK:Anneden abisi ‘’ASTRAKHAN’’a yakışır yarışlar yapmaya başlayan HERCULES, önde boş kalırsa tehlike arz eden KONIGN, geçen yarışında çok formda iki ata çarpılan HERO ADMIRAL, ters at PARLAN dörtlüsünü tutmaktayım.

Gökhan Yalçınkaya'nın Kocaeli kuponu

HEPSİ // 2,7,1 // 2,3,8,1,9 // 2,1,3,5 // 5 // 5,6,3,8

Haberin Devamı
YORUM YAZ