MENÜ

Kobe Bryant birkaç ay önce konuşmuştu: Kızım basketbol mirasımı sürdürecek!

NBA efsanesi Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna Maira - Onore Bryant, Kaliforniya'da meydana gelen helikopter kazasında hayatlarını kaybetti. 41 yaşında hayata gözlerini yuman Kobe Bryant, bundan birkaç ay önce ABC'de yayınlanan Jimmy Kimmel Show'da vefat eden kızı hakkında konuşmuştu. Kobe Bryant, ''Kızım basketbol mirasımı sürdürecek.'' demişti. İşte o anlar...

NBA efsanesi Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna Maria - Onore Bryant'ın Kaliforniya'da gerçekleşen ölümü dünyayı yasa boğdu.

Haberin Devamı

41 yaşında hayata gözlerini yuman NBA efsanelerinden Kobe Bryant, bundan birkaç ay önce Jimmy Kimmel Show'a konuk olmuştu. Jimmy Kimmel'in ''Kızın Maria sence WNBA'da oynamak isteyecek mi?'' sorusuyla başlayan konuşmada Kobe Bryant başlarına gelen ilginç bir olayı anlatmıştı.

Hayranlarının basketbol mirasını devam ettirmesi için Kobe'nin erkek çocuk sahibi olması gerektiğini dile getirdiğini söyleyen Kobe Bryant, 'Kızım bu mirası ben taşıyacağım. dedi. Bende evet sen taşıyorsun sende bu potansiyel var dedim.'' şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

YORUM YAZ