MENÜ

Kobe Bryant, bir ulaşım aracı olaran neden helikopter kullandığını açıklamıştı!

Efsabe basketbolcu Kobe Bryant ve kızı Gianna Bryant'ın hayatlarını kaybetmesinin ardından, ünlü basketbolcunun bir ulaşım aracı olarak neden helikopter kullandığı ortaya çıktı. İşte Kobe Bryant'ın neden ulaşım aracı olarak helikopter kullandığına dair geçmiş yıllarda verdiği o röportaj...

NBA efsanelerinden Kobe Bryant ve kızı Gianna Bryant'ın helikopter kazası sonucu hayatlarını kaybetmesi tüm dünyayı yasa boğdu. Kobe Bryant'ın Los Angeles'ta ulaşım aracı olarak neden helikopter kullandığının sebepleri ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Geçmiş yıllarda yaptığı bir röportajda Kobe, helikopteri seçmesinin en büyük sebebinin trafik olduğunun altını çizdi ve ''Trafik gerçekten kötüleşmeye başlamıştı. Trafikte oturuyordum ve bir okul maçını kaçırdığım oluyordu. Bu şey sürekli olmaya devam ediyordu. Hem çalışıp ve yaptığım şeye odaklanıp, aynı zamanda da aileye ayırdığım zamandan ödün vermemenin bir yolunu bulmak zorundaydım. İşte o zaman helikopterlere baktım ve 15 dakika içinde arenadan gidip gelebiliyordum. işte o zaman başladı.'' şeklinde durumu açıklamıştı.

YORUM YAZ