MENÜ

Kluivert meydan okudu!

Hollanda Milli Takım antrenörü Patrick Kluivert yarınki maçla ilgili olarak, “Van Gaal zıpkın gibi bir takım hazırlıyor. Türkiye'yi puansız göndereceğiz” dedi. Efsane Gullit ise “İyi olan kazansın” diye konuştu

Kluivert meydan okudu!

Rakibimiz Hollanda’nın 2 efsane ismi Ruud Gullit ile Patrick Kluivert yarınki kritik mücadele öncesi FANATİK’e çok özel açıklamalar yaptı. Teknik Direktör Louis van Gaal’ın yardımcılığını yapan bir dönemin usta golcüsü Kluivert, Türk Milli Takımı’nı kesinlikle küçümsemediklerini belirterek, “Ama Türkiye de bizim son yaptığımız hazırlık maçındaki performansımıza aldanmasın. 4-2’lik mağlubiyet bizim için ders oldu. Fakat aynı durum Türkiye için de geçerli. Biz de Avusturya sınavınızı ciddiye almıyoruz. Tabii ki ortada da bir gerçek var. Van Gaal zıpkın gibi bir takım hazırladı. İlk maçımız ve kendi seyircimiz önünde oynayacağız. Bu avantajı kullanıp 3 puanı kesinlikle alacağımızı düşünüyorum. Sizi çok iyi analız ettik. En çok Arda’yı beğeniyorum. Sahada ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir oyuncu” ifadesini kullandı.

‘Çok duygusalsınız ama...’


Bir diğer unutulmaz isim Ruud Gullit de maça değinirken, “İki takım da pozitif futbolun gereklerini yerine getirmeye çalışıyor. Kritik bir sınav çünkü grubun ilk maçı. Bizi biraz daha şanslı görüyorum çünkü kendi seyircimiz önünde oynayacağız. Türk Milli Takımı’yla ilgili ise ben hep aynı şeyleri söylüyorum. Müthiş bir futbol ülkesisiniz. Futbolu tutkuyla oynuyorsunuz. Duygusalsınız. Bu da bazen olumsuzluklara neden oluyor. Çok maçınızı izledim.

90 dakika içinde bir an konsantrasyonunuz gidiyor ve felakete yol açabiliyor. Teknik kapasiteniz çok yüksek ancak oyun disiplini konusunda eksiklikleriniz var. Arena’da Fair Play çerçevesinde bir 90 dakika bekliyorum ve iyi olanın kazanmasını diliyorum” dedi.

Mehmet Demircan

Haberin Devamı
YORUM YAZ