MENÜ

Kızıl'a belgeli cevap

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın Cenk Tosun transferiyle ilgili olarak “At hırsızı gibi davrandılar” açıklamasına Beşiktaş'tan cevap geldi. Siyah-Beyazlılar, konuyla ilgili izin belgesini resmi siteden paylaştı.

Kızıl'a belgeli cevap


Spor Toto Süper Lig’de 20. hafta mücadelesinde Beşiktaş’a 2-1’lik skorla kaybeden Gaziantepspor’da, başkan İbrahim Kızıl’ın açıklamalarının yankıları sürüyor. Karşılaşma sonunda takımın genç oyuncusu Cenk Tosun’un Beşiktaş’la sözleşme imzalamasıyla ilgili değerlendirmede bulunan Kızıl’ın, “Cenk ile at hırsızı gibi poz verdiler. Bunun hesabını soracağız. Emek hırsızlığı yapanları lanetliyorum. Beşiktaş’ın yaptığı ahlak dışıdır, hırsızlıktır” söylemine, Siyah-Beyazlı kulübün resmi internet sitesinden cevap geldi. İlk olarak 2. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, “Etik olmayan birine cevap vermem. Beşiktaş o seviyeye inmez. Elimizde Gaziantepspor’un oyuncusu ile görüşebileceğimize dair verdikleri bilgiler var. Söylediğiyle, imzaladığı belge birbirini tutmuyor. Kulübümüz yakında gerekli cevabı verecektir” açıklamasının ardından Kara Kartal’ın resmi internet sitesinden yapılan ‘İcazetnağme’ başlıklı bir bildiri yayınlandı. Bu belgede, Beşiktaş’ın Cenk Tosun ile transfer görüşmesi yapması için Gaziantep kulübünün bilgisi dahilinde gerçekleştirdiğini ve bu görüşmeler sonucunda Gaziantep’in, Beşiktaş’tan ve Cenk Tosun’dan herhangi bir tazminat talep etmeyeceği ifadeleri yer alıyor.

Başkan bilmemezlikten gelmiş!


Beşiktaş kulübünden yapılan açıklamanın son bölümünde, yer alan ‘Kızıl, tecahül-i arif sanatındaki ustalığını göstermiştir’ açıklaması dikkatleri çekti. Ayrıca bildirinin alt bölümündeki bilgilendirmede ise kullanılan kelimeyle ilgili olarak, ‘Bilmezlikten gelme’ notu yer aldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ