MENÜ

Kırklareli'nde hedef 3 puan

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor Kulübü'nün Başkanı Volkan Can, Konya Anadolu Selçukluspor karşılaşmasından 3 puan kazanmak istediklerini söyledi.

Kırklareli'nde hedef 3 puan

Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Konya Anadolu Selçukluspor maçının önemli olduğunu belirtti.
Takımın, Konya Anadolu Selçukluspor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandığını ifade eden Can, Kırklareli’ne bir galibiyet sevinci daha yaşatmak istediklerini vurguladı.

Haberin Devamı

Ligin ikinci devresine kötü bir başlangıç yaptıklarını dile getiren Can, şöyle konuştu:
"Bu kötü başlangıcı Dardanelspor A.Ş. karşılaşmasıyla telafi ettik. Artık ligde üst sıralara yükselmek ve büyük bir başarı göstermek istiyoruz. Konya Anadolu Selçukluspor karşılaşması bizim için çok önemli. Bu maçtan alacağımız 3 puanla ligin zirvesine bir adım daha yaklaşacağız. Hedeflerimiz ve isteklerimiz var. Bu hedeflerimize ulaşmamız için çıktığımız maçlardan galip olarak ayrılmalıyız."

Can, yönetim olarak futbolcularına güvendiklerini, kadronun güçlü ve belirlenen hedefe ulaşabilecek düzeyde olduğunu belirtti.
Futbolcuların oynadıkları oyundan memnun olduklarını dile getiren Can, "Takım, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Konya Anadolu Selçukluspor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlıklarını sürdürüyor. İnşallah bu maçtan da galip olarak ayrılır ve hak ettiğimiz yerlere geliriz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Can, ligde 23 puanla 12 sırada mücadele ettiklerini sözlerine ekledi.

AA

KIRKLARELİSPOR İSTATİSTİKLERİ

SPOR TOTO 2. LİG FİKSTÜR VE PUAN DURUMU

YORUM YAZ