MENÜ

Kırklareli - Fenerbahçe maçı öncesi... ''Bayram havası var!''

Ziraat Türkiye Kupası'nda MKE Ankaragücü, Gaziantep FK ve Medipol Başakşehir'i eleyen Kırklarelispor, çeyrek final ilk maçında evinde Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Fenerbahçe muhabirimiz Yusuf Dursun, Kırklareli'nden gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Kırklarelispor, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk karşılaşmasında evinde Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Sarı - Lacivertli ekibi yakından takip eden muhabirimiz Yusuf Dursun, Kırklareli'nden son gelişmeleri aktardı.

Haberin Devamı

Kırklarelispor'un Fenerbahçe'yi görmek için sabırsızlandığını belirten Yusuf Dursun, 'Şuan Kırklarelindeyiz. İlgi çok büyük. Biraz yağmur var. Taraftarlar yağmura rağmen maça girmek için uzun kuyruklar oluşturmuş durumdalar. Herkes bu maçı bekliyor. Fenerbahçe buraya eksik kadroyla geldi. Alanya maçı öncesi avantaj yakalayıp kupada bu maça moralli çıkmak istiyor. Dediğim gibi Kırklareli şuanda bayram yaşıyor Fenerbahçe'yi görmek için sabırsızlanıyor. Bakacağız, hep beraber göreceğiz. Ama Kırklareli bundan önce güçlü takımları eledi. Şimdi hedefinde Fenerbahçe var.'' dedi.

YORUM YAZ