MENÜ

"Kimseyle oy pazarlığına girmedik!"

Başkanlık seçiminde Yıldırım Demirören'e geçilen Murat Aksu'dan imalı sözler...

"Kimseyle oy pazarlığına girmedik!"

Beşiktaş’ın dün yapılan olağan genel kurulunda seçimi kaybeden aday Murat Aksu, Beşiktaş’ta kötü gidişi durdurmak, taraftarın gönlündeki Beşiktaş’ı yeniden inşa etmek için arkadaşlarıyla birlikte çetin ama heyecanlı bir yola çıktıklarını belirterek, "Beşiktaş Olağan Genel Kurulu’nda yönetime ve değişime talip olduk. Bu süreçte Beşiktaş’tan başka kaygımız hiç olmadı. Kimseyle oy pazarlığına girmedik, ilkesiz ittifaklar kurmadık. Tavrımızdan hiç ödün vermedik" dedi.

Avukat Dr. Aksu, yaptığı yazılı açıklamada, Beşiktaşlıları genel kurul öncesinde kulüplerine sahip çıkmaya çağırdıklarını dile getirerek, "Genel kurula gelerek sorumluluklarını yerine getiren ama bizlere oy veren veya vermeyen bütün Beşiktaş kongre üyelerine şükranlarımızı sunarız. Seçimi kazanan Sayın Demirören ve yönetimini kutlarız. Beşiktaş’a hizmet etmenin tek yolu yönetimde olmak değildir" ifadelerini kullandı.
Yaşadığı seçim sürecinin kendileri için değerli bir tecrübe olduğunu anlatan Murat Aksu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu süreçte karşılık beklemeden bizimle çalışan, desteğini veren, katkıda bulunan bütün Beşiktaş sevdalılarına minnettarız. Seçim sürecini başka zeminlere kaydırma çabalarına karşı onlar hep dimdik ayakta durdular. Bu duruş Beşiktaş’ın geleceğinin en önemli teminatı olacaktır. Bundan sonra da kulübümüzün hizmetinde olduğumuzu, tek kaygımızın yine Beşiktaş olacağını herkesin bilmesini isteriz.’

Haberin Devamı
YORUM YAZ