MENÜ

"Kimse kendisine mal etmesin"

Diyarbakırspor Kulübü eski Başkanı Abdurrahman Yakut, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF), düzenli maaş alamadıkları için zor durumda olan ve bu nedenle bir süre iş bırakan Diyarbakırspor'un 37 personeline gönderdiği parayla ilgili, "Bu konuyu kimse kendisine mal etmesin" dedi.

"Kimse kendisine mal etmesin"

Yakut, gazetecilere yaptığı açıklamada, TFF’nin, yaklaşık 24 aydır düzenli maaş alamayan 37 kulüp çalışanına para göndermesinin, eski başkanlardan Adnan Öktüren’in girişimi sonucu gerçekleştiğine dair açıklamalarda bulunulduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Abdurrahman Yakut, şunları kaydetti:
"TFF Başkanvekili Lütfü Arıboğan’ın girişimleri sonucu Diyarbakırspor Kulübü çalışanlarının maaşlarının ödenmesi için federasyon tarafından gönderilen 75 bin lirayı sanki eski başkan Adnan Öktüren göndermiş gibi hava yaratıldı. Bu durum hem Diyarbakırspor camiasında hem de federasyon camiasında rahatsızlık yaratmıştır.

Sayın Lütfü Arıboğan ile konuyu görüştüm. Bu konuda ilk olarak kulüp avukatı Vedat Erten’in kendisini arayarak, destek istediğini, bunun üzerine parayı da Diyarbakırspor’un kurumsal kimliği dolayısıyla gönderdiklerini söyledi. Ayrıca, federasyon olarak kişiye özel yardım yapmadıklarını belirtti. Diyarbakırspor’a yapılan yardımı TFF yönetim kurulu yapmıştır. Bu yardım için TFF yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. TFF’nin kulüp çalışanlarına para göndermesi konusunu kimse kendisine mal etmesin. Bu TFF’nin kurumsal kimliğine saygısızlıktır."

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ