MENÜ

Kimse futbol konuşmadı

Fenerbahçeli oyuncular ve Pereira, Ankara’daki terör eylemi nedeniyle maçla ilgili açıklamada bulunmadı.

Kimse futbol konuşmadı

Vitor Pereira: Aileler acı çekiyor

“Böyle olaylar olunca, futbol anlamsız bir hâl alıyor. Bu akşam maçla ilgili hiçbir şey söylemeyeceğim. Aileler acı çekiyor, insanlar üzüntü yaşıyor. Bu olayların nasıl olduğunu anlayamıyorum. Tanrı bu dünyayı biz barış içinde yaşayalım, çocuklarımızı büyütelim diye yarattı. Bu olayları yapan insanlar ne düşünüyor? Olayı duyar duymaz aklıma ailem geldi. İnsanlar ağlıyor, aileler ağlıyor. Umarım bunlar son bulur, her yere barış gelir. O zaman yeniden futbol konuşabiliriz.”

Volkan Demirel: Başımız sağolsun

“Futbol konuşmaya gerek yok. Maçın ardından soyunma odasına girince öğrendik, Ankara’da bomba patlamış. Çok üzgünüz. Maç, futbol falan bunlar hikaye. Başımız sağolsun.”

Hasan Ali: Başımız sağolsun

“İçeride duydum Ankara’daki olayı. Çok üzgünüz, hepimizin, ülkenin başı sağolsun. Kazanmışız, kaybetmişiz, iyi oynamışız... Futbol konuşmak istemiyorum. Ne diyeceğimi bilemiyorum.”

Mehmet Topal: İçimiz kan ağlıyor

“Aslında söyleyecek çok bir şey yok. Soyunma odasında öğrendik. Maç hakkında bir şey söyleyemeyeceğiz. İçimiz kan ağlıyor. Herkese Allah’tan rahmet diliyorum. İnşallah mekanları cennet olsun. Artık bunlar bitmeli.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ