MENÜ

Kim Milyoner Olmak İster'e "Koşan Adam" Akın Yeniceli Damga Vurdu!

ATV ekranlarında izleyicilerle buluşan bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak ister yarışmasına Maraton koşucusu Akın Yeniceli damga vurdu. Anlattığı hikayeyle yarışmanın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'nu ve izleyicileri kahkahaya boğan bu hikaeye, sosyal medyada da etkileşim rekoru kırdı. İşte Kim Milyoner Olmak İster'in yeni yarışmacısı Uşaklı Akın Yeniceli ve hikayesi!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği, sevilen bilgi ve kültür yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster', yeni bölümüyle Atv ekranlarında izleyiciyle buluştu.

Haberin Devamı

Yarışmanın son bölümüne ise Uşaklı maraton koşucusu "Koşan Adam" lakaplı Akın Yeniceli damga vurdu. Anlattığı hikayeyle izleyicileri ve Kenan İmirzalıoğlu'nu kahkahaya boğan Yeniceli, "Köyde bir hacı amcamız var; kaç dakikada inilir çıkılır tartışılırken ben geldim. Beni karşı tepeye koşturdular. Onu kazandım gurbetçi amca bana maraton koş dedi. Sonra gittim ilçede araştırdım. Sonra maratona katıldım. Haberim çıktı Uşak'ta kazanınca... " sözleriyle hayat hikayesini anlattı.

YORUM YAZ