MENÜ

Kevin N'Koudou: Derbiye kazanmaya gideceğiz

Beşiktaşlı Kevin N’Koudou, Ankaragücü galibiyetinin ardından gelecek hafta oynayacakları Galatasaray derbisiyle ilgili, “Derbilerde net bir şey vardır. Kazanmak için oynarsınız. Özellikle bizim durumumuzdaki takımlar için. Biz de oraya kazanmaya gideceğiz. Kesinlikle geriye çekilmeye, savunma yapmaya gitmeyeceğiz. Orada elimizden geleni yapıp, 3 puanı almaya çalışacağız” dedi..

Süper Lig'in 25'inci haftasında Beşiktaş sahasında MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş'ın kanat oyuncusu Kevin N'Koudou basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

MKE Ankaragücü karşısında iyi bir performans gösterdiklerini belirten N'Koudou, "Öncelikle çok iyi bir performans gösterdik bu akşam. Kazanmak önemliydi. Üst üste 2'nci galibiyetimizi aldık. Bu moral anlamında da bizim için çok önemli. Önümüzdeki hafta Galatasaray'a karşı önemli bir maça çıkacağız. Belki olumsuz olarak son dakikada yediğimiz golü söyleyebilirim. O pozisyonda penaltı mıydı, değil miydi? Çok emin değilim. Ama sonuçta golü yedik. Daha fazla gol atabilirdik. Bitiricilik anlamında daha iyi işler yapabilirdik. Bütün bunları söyleyebiliriz ama en önemlisi kazanmaktı. Kazanmayı da başardık" şeklinde konuştu.

YORUM YAZ