MENÜ

Keskin viraj

Son yıllarda Ankara takımlarına karşı Başkent'te iyi sonuçlar alamayan Fenerbahçe, Gençlerbirliği deplasmanında.

Keskin viraj



Tek düşünce, 3 puan ve 7 maçlık galibiyet serisini 8’e çıkarmak. Bu zorlu maçta sakat Selçuk ve Semih’in yanı sıra Gökhan da forma giyemeyecek.

İkinci yarıya müthiş bir başlangıç yapan ve tüm maçlarını kazanıp, ilk yarıyı 9 puan gerisinde kapattığı Trabzonspor’un kayıplarıyla zirveyi geri alan Fenerbahçe, zorlu Gençlerbirliği virajında. Geçen sezon ilk 7 maçını kazandıktan sonra Gençlerbirliği’ni devirerek, 8’de 8 yapan Kanarya, bu kez ikinci yarıda aynı hedefi yakalamak amacında. Son senelerde Ankara ekiplerine karşı, deplasmanda iyi sonuçlar alamayan Sarı-Lacivertli ekip, 3 puana ulaştığı takdirde, ligde üst üste 8. galibiyetine imza atacak. Teknik direktör Aykut Kocaman da, kendisine ait kazanma rekorunu geliştirecek. Genç hoca, ayrıca Ankara takımlarına karşı başarısızlığına da son verecek.

Kocaman:İşimizi yapıp kazanacağız
Zorlu engelleri bir bir aştıklarını söyleyen Kocaman, “Gençlerbirliği’ni ciddiye almalı ve ona göre oynamalıyız. Şimdiye dek aldığımız puanların anlam kazanması için kazanmalıyız. Sadece işimize bakacak ve istediğimiz 3 puanı alacağız” dedi.

MUHTEMEL 11'LER

GENÇLERBİRLİĞİ

Serdar
Orhan
Aykut
Burak
Murat
Cem Can
Jedinak
Oktay
Serkan
Azofeifa
Zec

T.Direktör: Ralf Zumdick

FENERBAHÇE

Volkan
Bekir
Lugano
Yobo
Santos
Özer
Mehmet T.
Emre
Dia
Alex
Niang

T.Direktör: Aykut Kocaman

Stat: 19 Mayıs
Saat: 20.00
Yayın: Lig Tv
Hakem: Özgür Yankaya

Haberin Devamı
YORUM YAZ