MENÜ

Kerem'e Fatih Terim desteği

Darıca maçında ilk 11'de oynamaya hazırlanırken Kovid-19 testi pozitif çıkan Kerem Aktürkoğlu büyük bir yıkım yaşadı. Hocası Fatih Terim de öğrencisini teselli ederek, "Sakın canını sıkma, karantina sürecin bitsin, ligde de oynarsın kupada da sen çalışmaya devam et yeter" mesajı verdi.

Kerem'e Fatih Terim desteği

Aslan'ın genç yeteneği Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'daki Kovid-19 vakalarına eklenen son halka oldu. Hatayspor maçında attığı nefis golle adını duyuran ve kupadaki Darıca Gençlerbirliği sınavında ilk 11'de oynamaya hazırlanan Kerem, Kovid-19 testi pozitif çıkınca büyük yıkım yaşadı. Testiyle ilgili gelişmeyi bizzat açıklayan Kerem Aktürkoğlu'nun yaşadığı üzüntüyü hafifletmek isteyen hocası Fatih Terim, öğrencisini telefonla arayarak ona destek verdi. Kerem'den sakin kalmasını ve iyi dinlenmesini isteyen Terim, "Sakın canını sıkma, bu da geçecek. Karantina sürecin bitsin, daha çok maçta oynarsın. Ligde de oynarsın, kupada da oynarsın. Yeter ki kendini iyi hisset ve çalışmaktan vazgeçme" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Gençler devam ediyor

Fatih hoca, Kerem'in yokluğunda da gençlere şans vermeyi sürdürecek. Bugün Ali Yavuz Kol, Emin Bayram ve Sekidika gibi gelecek vadeden oyuncuların şans bulması, ligde de daha fazla süre almaları bekleniyor.

YORUM YAZ