MENÜ

Kerem Tunçeri'yi İfşa Eden O İsimler!

Türk basketbol tarihinin en önemli oyuncularından birisi olarak görülen Kerem Tunçeri, hem magazin hem spor hem de sosyal medya gündeminin merkezine oturdu. Magazin gündeminde ortaya atılan bir iddia sonucunda Kerem Tunçeri'nin tüm mesajları ifşa edilmeye başlandı. Dün ortaya atılan bir iddiaya göre Aslı Enver ile Kerem Tunçeri'nin sevgili oldukları, yılın aşk olayı olarak adlandırılmıştı. Ama olaylar bununla kalmadı. Kerem Tunçeri ile konuştuğunu iddia eden 4 kişi, Tunçeri'yle olan mesajlarını ifşaladı. Kerem Tunçeri'den konuyla ilgili bir açıklama ise henüz gelmedi.

Dün ortaya atılan bir iddiaya göre Aslı Enver ile Kerem Tunçeri'nin sevgili oldukları, yılın aşk olayı olarak adlandırılmıştı. Olaylar bununla kalmayarak sosyal medyada Kerem Tunçeri'ye ait olduğu edilen mesajlaşmaların ekran görüntüleri paylaşılmaya başlandı.

Haberin Devamı

Aslı Enver ile olan aşk haberinin ardından, yıllar önce cinsiyet geçiş ameliyatı olan sosyal medya fenomeni Beren Güney'den; Kerem Tunçeri'yle alakalı ilk ifşa geldi.

Sonrasında ise adeta kayış koptu ve ifşaların ardı arkası kesilmemeye başlandı. Eceossi, Elifsenazra ve Hande Taşkın adlı sosyal medya kullanıcıları da Tunçeri'yle olduğu iddia edilen konuşmaları sosyal medya hesaplarında paylaştı.

YORUM YAZ