MENÜ

Kerem Aktürkoğlu: Ülkemi temsil etmek için daha çok çalışacağım

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off yarı finalinde Portekiz'e deplasmanda 3-1 mağlup olarak Dünya Kupası'na katılma şansını kaybeden A Milli Takım'da Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Genç futbolcu, "Bundan sonra hedefimiz olan 2024 Avrupa Şampiyonası ve 2026 Dünya Kupası Finalleri’nde ülkemi temsil etmek için daha çok çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlu: Ülkemi temsil etmek için daha çok çalışacağım

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off yarı finalinde Portekiz'e deplasmanda 3-1 mağlup olarak Dünya Kupası'na katılma şansını kaybeden A Milli Takım'da Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Haberin Devamı

Yenilginin kendilerini derinden üzdüğünü belirten genç futbolcu, 2024 Avrupa Şampiyonası ve 2026 Dünya Kupası Finalleri’nde Türkiye'yi temsil etmek için daha çok çalışacağını dile getirdi.

Kerem Aktürkoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Futbolda kazanmak da vardır, kaybetmek de. Fakat dünkü yenilgi Dünya Kupası Finalleri yolunda bizleri derinden üzmüştür. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum... Bundan sonra hedefimiz olan 2024 Avrupa Şampiyonası ve 2026 Dünya Kupası Finalleri’nde ülkemi temsil etmek için daha çok çalışacağım…"

Kerem Aktürkoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

Kerem Aktürkoğlu: Ülkemi temsil etmek için daha çok çalışacağım

YORUM YAZ