MENÜ

Kâbus gibi

Porto, Chelsea ve İnter'i çalıştırdığı dönemde iç sahadaki lig maçlarında hiç kaybetmeyen Mourinho'ya, Real Madrid yaramadı. Portekizli hoca, son 1 ay içinde evinde 3 mağlubiyet gördü

Kâbus gibi

Teknik direktörlük kariyerinde çalıştırdığı Porto, Chelsea ve İnter’de toplamda 9 yıl boyunca iç sahadaki lig ve kupa maçlarında hiç mağlubiyet yaşamayan Jose Mourinho için işler, Real Madrid’e gelince bir anda değişti. Mourinho, Los Galacticos’ta son 1 ayda Santiago Bernabeu’daki maçlarda 3 yenilgi ile karşılaştı. Real, evindeki ilk yenilgisini 2 Nisan’da Sporting Gijon’a tek golle kaybederek almıştı. Bu da Mourinho’nun, 150 maçlık yenilmezlik rekorunun bitmesi anlamına gelmişti. Ardından Mou için kabus devam etti. Önce Şampiyonlar Ligi yarı final ilk karşılaşmasında Barcelona’ya 2-0 kaybederek tur şansını zora sokan Madrid temsilcisi, önceki gün de Devler Ligi’ndeki rövanş öncesi La Liga’da yine evinde Real Zaragoza’ya 3-2 kaybetti.

Haberin Devamı

Yenilmemiz benim hatam’

Takımın en önemli oyuncusu konumunda yer alan Cristiano Ronaldo’yu kadroya almayan Mourinho, “Zaragoza’ya yenilmemiz benim hatam. Çünkü oyuncularımı bu karşılaşmaya yeteri kadar motive edemedim. Aslında Athletic Bilbao ve Valencia karşısında da benzer bir performans ortaya koyup, istediğimiz galibiyetleri almayı başarmıştık. Ama bu kez olmadı. Şimdi tüm konsantrasyonumuzu, salı günü oynayacağımız Barcelona maçına yoğunlaştırmalıyız” diye konuştu.

Hakem De Bleeckere

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında yarın Barcelona’nın, sahasında Real Madrid’le karşılaşacağı mücadeleyi Belçika Futbol Federasyonu’ndan Frank De Bleeckere yönetecek. Belçika’nın en önemli hakemleri arasında yer alan Bleeckere, geçen yıl Mourinho’nun İnter’in başındayken Barça’ya karşı yine Nou Camp’taki yarı finalde görev almış ve İtalyan ekibinden Motta’yı, Busquets’e vurduğu gerekçesiyle oyundan atmıştı.

YORUM YAZ