MENÜ

"Kazanması gereken bizdik"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Beşiktaş karşısında kazanması gereken takımın kendileri olduğunu söyledi.

"Kazanması gereken bizdik"

Vural, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, bugün oynadıkları futbolla kendilerinin kazanması gerektiğini belirterek, "Bunu başaramadığımız için üzgünüz. Kritik anda golü bulduk. 85. dakikaya kadar geldik. İsmail’in vuruşunda oyuncumuza çarpan top gol oldu. 3 puanı alamamak konusunda üzülürken, verilen bir penaltı vardı. Doğru bir karardı. (Eyvah puan gitti) derken, kalecimizin atışı kurtarmasıyla berabere kaldık. Kasımpaşa’nın verdiği mücadele ve ortaya koyduğu oyun anlamında bu lige dönüşümüzdür" diye konuştu.

Beşiktaş’ın iyi oynadığı maçlardan birini kendilerine karşı sergilediğini savunan tecrübeli teknik adam, "Rakibin pozisyon bulmasını engelledik. Biz pozisyon bulduk. Rakibimizle ilgili doğru tespitlerle bu sonucu ortaya çıkardık" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster’in hakemlerin kendilerine saygısızlık yaptığı açıklamasının hatırlatılması üzerine Yılmaz Vural, "Hakemler saygısızlık değil, hata yapıyor" diye konuştu. Kasımpaşalı futbolcu Barış ise Quaresma’nın attığı golde hakemin ofsayt gerekçesiyle golü vermediğini ifade ederek, "Bobo kale çizgisinde durduğu için hakem ofsayt verdi" dedi.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ