MENÜ

"kazanmaktan başka seçeneğimiz yok"

2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri F Grubu'nda yarın Portekiz ile karşılaşacak A Milli Basketbol Takımı, THY'ye ait bir uçakla bugün İstanbul'dan Portekiz'e gitti.

"kazanmaktan başka seçeneğimiz yok"

A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Bogdan Tanyeviç, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Şu an olduğumuz durumda en önemli maç bu. Kazanmaktan başka bir seçeneğimiz yok. Kaybedecek bir şeyi olmayan bir takıma karşı oynamak her zaman zordur. İtalya maçında da gördüm ki, şu an iyi durumdayız. İyi basketbol oynuyoruz. Bu önemli sonucu almak için yeterli koşullara sahip olduğumuzu düşünüyorum."

Takımın kaptanı Ender Aslan ise İtalya maçında yaşadıklarından dolayı çok üzüldüğünü ifade ederek, "Artık kaybetme lüksümüz yok. Önce Portekiz maçını kazanacağız. Sonra buraya gelip kendi seyircimiz önünde Çek Cumhuriyeti maçını kazanıp Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacağız" dedi.

Basketbol A Milli Takımı daha sonra Euro Basket 2013 Elemeleri'ndeki Portekiz maçı için THY'nin TK3301 sefer sayılı özel uçağıyla Porto'ya hareket etti.

Haberin Devamı

DHA

YORUM YAZ