MENÜ

"Kazanmak için herşeyi yapacağız"

Bursaspor'un golcüsü Sercan Yıldırım, 6 Mart Cumartesi günü Diyarbakırspor ile yapacakları maçta, sahada kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

"Kazanmak için herşeyi yapacağız"

Sercan, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, sakatlığının düzeldiğini ve dün OYAK Renault ile oynadıkları hazırlık maçında forma giydiğini, görev verilmesi halinde Diyarbakırspor karşısında oynayabileceğini belirtti.

Maç için teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın kendileriyle konuştuğunu anlatan Sercan, "Maçın çok gergin geçeceği söyleniyordu, ama hocamızın konuşması bizi rahatlattı. Ben de büyük bir olumsuzluk yaşanacağını düşünmüyorum. Sahada kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Sercan, kentte herkesin şampiyonluk şarkıları söylemeye başladığını ifade ederek, "Ancak ben bunu konuşmak için erken olduğunu düşünüyorum. Önümüzde çok önemli 4 maçımız var. İnşallah onları kazanıp, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz" diye konuştu.

Kaptan Ömer Erdoğan ise Bursaspor’un uzun süredir özlediği başarılı bir dönem yaşadığını, taraftarların da bu başarılı tabloya gereken karşılığı verdiğini dile getirerek, "Umarım gelecek sezonlarda da ligde hep böyle iddialı bir Bursaspor olur" değerlendirmesinde bulundu.

Başarılı defans oyuncusu Ayhan Tuna Üzümcü de hafta içi bir gün taraftarların antrenmanı ziyaretinin kendilerini olumlu yönde motive ettiğini belirtti.

"Taraftarlarımızı mutlu görmek, bize de iyi yansıyor" diyen Tuna, bu yıl çok iyi bir sinerji yakaladıklarını, her maça mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını kaydetti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ