MENÜ

Kazanırsak fark 2!

Evindeki son 33 lig maçında yenilmeyen, 14haftadır ligde mağlubiyet yüzü görmeyen Galatasaray, bugün Kayseri’yi devirerek hemseriyi sürdürmek hemde Başakşehir’le farkı 2 puana indirmek istiyor. İşte Terim’in zirve hesabı...

Kazanırsak fark 2!

Galatasaray bugün hem zirveye bir adım daha yaklaşmak hem de yenilmezlik serisini sürdürmek için sahaya çıkacak. Aslan, kendi evindeki son 33 lig maçında hiç yenilmezken, 28 galibiyet 5 beraberlik elde etti. Ayrıca Cim Bom ligde tam 14 haftadır mağlubiyet yüzü görmüyor. Sarı-Kırmızılı ekip bu alanda ligde devam eden en uzun serinin de sahibi. Galatasaray bir yandan bu unvanı koruyup geliştirmek, diğer taraftan Başakşehir’e gözdağı vermek istiyor. Aslan bugün kazanırsa, liderle arasındaki puan farkı, maç fazlasıyla da olsa 2’ye düşecek. Başakşehir’in yarınki rakibi ise ligin flaş ekiplerinden Rize olacak.

Haberin Devamı

İpler Cim Bom’un eline geçecek

Lider, Rize maçında berabere kalırsa, fark 3 puan olacak. Böylece Galatasaray bitime 5 hafta kala tüm ipleri eline geçirecek. Sondan 1 hafta önce Başakşehir’i sahasında konuk edecek olan Cim Bom, tüm maçlarını kazanması halinde şampiyonluğa ulaşacak. Teknik patron Fatih Terim işte bu zirve hesabını sürekli olarak oyuncularına anlatarak onları motive etmeye çalışıyor.

YORUM YAZ