MENÜ

Kazanan yok: 1-1

Yıldızlar geldi, kadro güçlendi ama Rizeliler'in yüzü gülmedi. Yeşil-Mavililer, dün deplasmanda Erciyes'i yıkamadı, galibiyet hasretini 15 maça çıkardı. Ev sahibi ise 7 maç sonra bir puan alabildi. Edinho ve Engin'in karşılıklı golleriyle maç eşitlikle bitti.

Kazanan yok: 1-1



Antalya’da mükemmel hazırlandığına şahit olduğum iki ekip, adeta korkunun dağları beklediği bir 90 dakikaya çıktı ve var olan güçlerini stres nedeniyle yeterince örnekleyemedi. Müsabakanın gerilimi, futbol aşkı sınırlı sorumlu Kayserililer’i bile etkilemiş stada daha yoğun çekmişti! 19. dakikaya kadar birbirini kollama, karşılıklı yoklama temposunda giden oyun, Yasin’le renklendi. Sol kanattan gelen ani hücumda Görkem topun Edinho’ya geçmesine izin vermedi, korner. 20. dakikada ‘kafa gol’ oyunu benzeri bir gol attı ev sahibi. 3 kafa ve Edinho’dan gol: 1-0. Tam bir ‘ısırma beni ısırırım seni’ mantığında giden oyun canlandı gol sonrası. Lualua vurdu ama Gökhan sektirdi, Cenk yetişti ama para etmedi ve o an pozisyon mahalinde bitiveren Baytar, vaziyeti 1-1’e taşıyıverdi dakika 24’te. Daha sonra Baytar nazara geldi ve sedyeyle gitti, yerine Rabia işaretli kaptan girdi.

Eren’den hayati dokunuş

İkinci devre de ‘yakma beni yakarım seni’ modundan öteye geçmedi. İki teknik adam da oyunun gidişatını değiştirebileceğini umduğu isimleri oyuna ekledi ama korku da dağları bekledi! Yani oyunun rengi öyleydi. Cenk Ahmet, Rizeliler’i pişman etmeye yakın hamleler yaptı ama şansı yaver gitmedi. Yiğit Gökoğlan da hareket getirdi ama gayretleri skoru değiştirmedi. Çalımbay da Cernat kozunu sürdü 80’de, iki tarafın da beraberliğe razı olmaya başladığı anlarda. 85’te Erciyes’in Ekrem’in getirdiği topta kaçan bir golü, daha doğrusu Eren’in bir müdahalesi var ki, resmen sonucun kaderini çizdi! Bir de Rize, Sercan’la geldi ama Mangane önledi. Hiç kimse bu iki ekibin mevkiisine ve oldukları yere bakmasın, fena yanılır! 1-1 bitti.

Karaman: Umutluyuz

Kayseri Erciyesspor’u ligde tutmak için zor bir görev üstlenen Hikmet Karaman, gelecekten umutlu... Yeni gelenlerin oyuna yeni bir hava verdiğini belirten Karaman, “İyi katkı sağladılar. Bu oyunun üstüne koyup yolumuza devam etmeliyiz. Bu kayıpları, deplasmanlarda düzeltmemiz gerekiyor. Oynadığımız futbol umut vericiydi” açıklamasını yaptı.

Çalımbay: Daha iyi olacak

Hafta içinde başkan Metin Kalkavan’ın ağır sözlerle eleştirdiği teknik direktör Rıza Çalımbay, takımından memnun. Oynadıkları futbolun her geçen gün iyiye gittiğine dikkat çeken tecrübeli hoca, “Biz buraya galibiyete geldik. Zaman zaman istediklerimizi yapamadık. Ama oyundan kopmadık. Oyuncularımın mücadelesini kutluyorum. Net pozisyonlar yakaladık. Biraz dikkatli olsaydık kazanabilirdik. Her geçen gün üzerine koyarak gidiyoruz. Daha iyi olacak” dedi.

Oğuz Dizer

KAYSERİ ERCİYESSPOR 1-1 ÇAYKUR RİZESPOR

SPOR TOTO SÜPER LİG FİKSTÜR VE PUAN DURUMU

Haberin Devamı
YORUM YAZ