MENÜ

'Kazanan taraf olmak istiyoruz'

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak Eskişhirspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, "Eksik oyuncularımıza rağmen kazanan taraf olmak istiyoruz" dedi.

'Kazanan taraf olmak istiyoruz'

Uygun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eksik ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle Manisa’ya 15 futbolcuyla geldiklerini belirterek, rakiplerinin ligin ilk yarısında bulunduğu konumdan hızla uzaklaşarak, yukarılara kadar çıktığını hatırlattı.

Haberin Devamı

Manisaspor’un bu başarısının çok iyi olduğunu ifade eden Uygun, şöyle devam etti:

"Sporun içinde inişli çıkışlı grafikler sergiliyorsunuz. Şimdi bir düşüş yaşadılar ama bu da doğaldır. Çok kaliteli bir ekiple karşılaşacağız. Hem yönetimsel anlamda hem teknik direktör anlamında hem de futbolcu kadrosu anlamında çok iyi bir kadroya sahipler. Çok zor ve çekişmeli bir maç olacak. Bizde de Tello, Erkan, Diego, Sezgin gibi çok önemli futbolcularımız sakat. Alper gibi de cezalı futbolcularımız var. 15 kişilik bir kadro ile Manisa’ya geldik. Ona rağmen Eskişehirspor’a yakışan kendi oyun anlayışımızı sahaya yansıtıp, inşallah burada kazanan taraf olmak istiyoruz."

Öte yandan, dün akşam kente gelen Eskişehirspor’u karşılayan Manisa Eskişehir İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği (ESDER) yöneticileri, kafileye akşam yemeği verdi.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ