MENÜ

Kayserispor'un yedinci Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak!

Bayram Bektaş, Ömer Mahir, Samet Aybaba, Uğur Kulaksız, Dan Petrescu, Hamza Hamzaoğlu... 37 haftalık periyotta bu 6 isimle çalışan Kayseri, bir hocasını en fazla 8 hafta görevde tuttu! 7. teknik direktör Yalçın Koşukavak olurken, şimdiden hocanın geleceği merak konusu.

Kayserispor'un yedinci Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak!

Kayseri yönetimi düşme hattından çıkmanın yollarını hoca değiştirmekte arıyor. Sezona Bayram Bektaş'la başlayan Kayseri ilk 6 haftada 4 mağlubiyet yaşanmasının ardından genç hocayı gönderdi, 1 maçlığına takımın başında yardımcı antrenör Ömer Faruk Mahir çıktıktan sonra teknik direktörlük koltuğuna Samet Aybaba oturdu.

Haberin Devamı

Emniyet kemeri: Kulaksız

Tecrübeli hoca da 8 maç sonunda galibiyet alamayınca gönderildi. Bu kez de 2 maçlığına bir başka yardımcı hoca Uğur Kulaksız takımın başına geçti ve 2 galibiyet yaşadı. Ona rağmen Berna Başkaya ve ekibi, Dan Petrescu'yu getirdi. Rumen hoca da 8 sınavlık periyotta sadece 2 kez kazanınca gitti. Takım yine geçici olarak Kulaksız'a emanet edilirken, genç hoca 4 haftada 2 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı ve Hamza Hamzaoğlu yeni bir sayfa açmak için Sarı-Kırmızılılar'la sözleşme imzaladı.

Ligde tutmaya çalışacak

Ancak Hamza hocanın da kaderi farklı olmadı. Hamzaoğlu 6 haftada galibiyet alamadan Sarı-Kırmızılılar'dan ayrılırken, Kayserispor'un bu sezonki 7. hocası Yalçın Koşukavak oldu. Başarılı çalıştırıcı son 5 haftada takımını ateş hattından çıkarıp, ligde tutmaya çalışacak.

YORUM YAZ