MENÜ

Kayserispor'da hedef Şampiyonlar Ligi!

Süper Lig'in 13. haftası kapanış maçında Beşiktaş'a 4-1 yenilen Kayserispor Teknik Direktörü Bülent Uygun maçın ardından açıklamalarda bulundu ve hedefinin Şampiyonlar Ligi olduğunu dile getirdi.

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 13. hafta kapanış maçında Beşiktaş evinde Kayserispor'u ağırladı. 4-1'lik bir skorla yenilen Kayserispor Teknik Direktörü Bülent Uygun maçın ardından çeşitli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Hedefinin Şampiyonlar Ligi olduğunu belirten Bülent Uygun, '' 10 yıl içinde Anadolu'dan bir takım şampiyon olacak demiştim ve benimde hedefim Şampiyonlar Ligi kupası kazanmak. Ben ufak düşünecek bir adam değilim. '' dedi.

Kendisi hakkında yapılan eleştirilere ise Bülent Uygun, ''Peki elimizdeki imkan ne? Hep sonuncu takımlar. 300 milyon 500 milyon borcu olan 7 - 8 ay ödenmemiş tamamen batmış, Bülent Uygun da gelsin kurtarsın. Evet Elazığ'a gittim şampiyon yaptım , o sezon kümede bıraktım, Antep düşmüş dendi Antep'i kurtardım. Eskişehir sonuncuydu onu kurtardım gittim Katar'da da kurtardım kurtarmaya da devam ettim. Gene geldim. Şimdi millet kamuoyunda konuşuyor Bülent'i almayın takımları batırır. Arkadaş Karabük'ten de geçtim ben arabayla. Acaba Karabük benim yüzümden mi battı diye düşünmeye başladım şuanda.'' şeklinde karşılık verdi.

Haberin Devamı

Kulüplerin yeniden yapılanması gerektiğine dikkat çeken Bülent Uygun, ''Maalesef sosyalist gözüküp sosyalist olan insanlar var ya sosyal medyadakiler, gerçekleri göremiyorlar. Göremediği içinde kulüplerin her şeyinde hocalara suç buluyoruz. Kulüplerimiz gerçekten batmış ve bu batmışlığın içerisinden çıkması için yeniden bir planlama ve projelendirme yapılması lazım. Bu ne kadar sürer nasıl başarılır açıkçası onu bende bilmiyorum artık.'' dedi

YORUM YAZ