MENÜ

Kayserispor'da Doğan Alemdar daha ne yapsın!

Kayserispor'un alt yapısından yetişen Doğan Alemdar, Süper Lig kariyerindeki üçüncü karşılaşmasına Beşiktaş karşısında çıktı. Ligdeki ilk karşılaşmasına bu sezon 0-0 sona eren Trabzonspor mücadelesinde çıkan Sarı- Kırmızılılar'ın kalecisi, daha sonra da 2-0 kaybedilen Antalya mücadelesinde eldivenleri giymişti.

Kayserispor'da Doğan Alemdar daha ne yapsın!

Genç file bekçisi, 5. dakikada Atiba'nın uzaktan şutunda başarılıydı. Doğan, 12. dakikada Bernard Mensah'ın kullandığı penaltıda da köşeyi doğru tahmin etti ve gole izin vermedi. Takımına adeta hayat veren Doğan, böylece 18 yıl 66 günle 2014/15 sezonundan bu yana Süper Lig'de penaltı kurtaran en genç isim oldu. İlk yarıda ev sahibi ekibin kalesinde daha önemli bir tehlike yaşanmadı.

Haberin Devamı

4 topun 2'sini kurtardı

İkinci yarının büyük bir kısmını rahat geçiren Doğan, bir kez daha Kartal'ın penaltı kazanması sonrası 89'da bu kez Kevin N'Koudou ile karşı karşıya geldi. Ancak N'Koudou sert bir vuruşla topu ters köşeye atıp, golü atmayı başardı. Doğan bu kez çaresiz kaldı. Sonrasında Hasiç de ikinci golü atınca, genç eldiven kalesine gelen 4 topun 2'sinde gole engel olamayarak maçı tamamladı.

YORUM YAZ