MENÜ

Satışa çıkarıldığı iddia edilmişti, Süper Lig kulübünden açıklama geldi!

Ekonomik olarak zorlu günlerden geçen Trendyol Süper Lig ekibi Kayserispor'un isim hakları satışa çıkarıldığı bildirilmişti. Kayserispor'dan konu ile ilgili resmî açıklama geldi.

Satışa çıkarıldığı iddia edilmişti, Süper Lig kulübünden açıklama geldi!

Süper Lig'de son yıllarda mali anlamda zor günler geçiren Kayserispor'da, icra dairesi üzerinden verilen resmi ilan ile kulübün 'Kayserispor 1966', 'Kayserispor Futbol Anonim Şirketi' ismi ile 'Kayserispor Store' ve 'Kayserispor Futbol Okulları' ismi satışa çıkarıldı.

Haberin Devamı

Satışa çıkarıldığı iddia edilmişti, Süper Lig kulübünden açıklama geldi

'Kayserispor 1966' için muhammen bedel 40 milyon TL olurken, 'Kayserispor Futbol Anonim Şirketi' için belirlenen muhammen bedel 35 milyon TL, KayserisporStore için 4 milyon TL, Kayserispor Okulları için ise, 8 milyon TL muhammen bedel belirlendi. İlan.gov.tr üzerinden gerçekleştirilecek olan icra satışı 20 Şubat 2024 tarihinde saat 14.41’de başlayacak ve 27 Şubat saat 14.41’de sona erecek. Teklifler online olarak verilecek. Bu tarihler arasında satış gerçekleşmezse ikinci satış ihalesi 14 Mart’ta başlayacak ve 21 Mart tarihine kadar tekliflere açık olacak.

Kulüpten açıklama geldi

Kayserispor, söz konusu haberlerle ilgili resmî internet sitesinden bir bildiri yayımladı. Yapılan açıklamada, "Bazı basın organlarında yer alan haberlerde kulübümüzün adının, markasının, store mağazasının ve futbol okullarının icradan satılığa çıkarıldığına dair iddiaları üzülerek takip etmiş bulunmaktayız. Kulübümüzün markalarının satışa çıkarıldığı ile ilgili yalan ve mesnetsiz haberlerin kasıtlı yapıldığını, kulübümüze alenen zarar vermeye çalışan ve kazandığımız ivmeyi baltalamak isteyen kalemlerin amacına ulaşamayacağını bir kez daha önemle belirtiriz. Yayınlanan haberler asılsız olup bu tür haber ve iddialara itibar edilmemesini önemle rica ederiz. Kayserispor Kulübü karşı karşıya olduğu bu durumu titizlikle takip etmekte olup; duruma ilişkin tespitler yapmaktadır ve kulübümüz hukuki zeminde doğmuş, doğacak tüm haklarını kullanacaktır. Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz" ifadelerine yer verildi.

YORUM YAZ