MENÜ

Kayserisporlu Bilal Bayazit'i iki dev istiyor!

Kurtarışlarıyla sezonun öne çıkan isimlerinden biri olan 24 yaşındaki kalecinin performansına Avrupa ekipleri kayıtsız kalamadı. Amsterdam doğumlu Bilal Bayazit için Hollanda ve İskoçya devlerinin devrede olduğu öğrenildi.

Kayserisporlu Bilal Bayazit'i iki dev istiyor!

Türk futbolu son dönemde kaleci konusunda altın çağlarını yaşıyor... Trabzonspor altyapısından yetişen Uğurcan Çakır'ın gösterdiği üst düzey performans, Ankaragücü sonrası Fenerbahçe'de ortaya koyduğu oyunla dikkatleri üzerine çeken Altay Bayındır, Beşiktaş'la yeniden en üst seviyeye çıkan Mert Günok, Altay'ın sakatlığı sonrası kalede güven veren İrfan Can Eğribayat, Rennes'teki gururumuz Doğan Alemdar derken, Süper Lig'den bir file bekçisi de performansıyla alkışları topluyor: Bilal Bayazit...

Haberin Devamı

Kayserisporlu Bilal Bayaziti iki dev istiyor

Lung gitti, kaleye geçti

Geride bıraktığımız sezon Doğan'ın Fransa'ya transferi sonrasında Vitesse'den, Kayserispor'a imza atan 24 yaşındaki eldiven ilk yılında Silviu Lung'un gerisinde kalmıştı. Ancak her zaman kendisini hazır tutan Bilal görev geldiği zaman başarılı performanslar ortaya koymuştu. Tecrübeli kaleci Lung'un ayrılığı sonrasında ise genç kaleci eldivenleri kaptı ve bir daha bırakmadı.

CANER ERKİN İMZAYI ATIYOR!

Kayserisporlu Bilal Bayaziti iki dev istiyor

Geniş listede ismi yazıyor

Teknik direktör Çağdaş Atan'ın kadroya ilk yazdığı isimlerin başında gelen Bilal Bayazit bu sezon 30 maça çıktı. 8 karşılaşmada kalesini gole kapatarak yıldızını parlatan Hollanda doğumlu başarılı file bekçisinin bu performansı sadece Türk takımlarının dikkatini çekmedi. Hollanda ve İskoçya devleri de genç eldivenin performansına kayıtsız kalamadı. Kayseri maçlarını Bilal için yakından takip eden Ajax ve Rangers'ın geniş listesinde başarılı kalecinin de isminin yazdığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Kayserisporlu Bilal Bayaziti iki dev istiyor

2027'ye kadar sözleşmesi var

Avrupa ekiplerinin ilgisi sonrasında olası transfer pazarlıklarında elini güçlendirmek adına Kayserispor devre arasında Bilal'le nikah tazelemişti. Yıldız isim kendisini 2027 yılına kadar Sarı-Kırmızı renklere bağlayan imzayı atmıştı.

FANATİK ÖZEL / Atalay Özçelikli

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

Kayserisporlu Bilal Bayaziti iki dev istiyor

YORUM YAZ