MENÜ

Kayserispor'da Çağdaş Atan rüzgarı

Transfersiz 44 maça çıkan Çağdaş Atan’ın Kayserispor’u, bu sezon ilk 3 haftada yenilgi yüzü görmedi, 2 beraberlik, 1 galibiyetle 5 puan elde etti. Pek çok Anadolu ekibi transferde gücüne güç katarken, genç hoca zoru başarıyor.

Kayserispor'da Çağdaş Atan rüzgarı

Geçen sezon 2 transfer döneminde de tahtası kapalı olduğu için oyuncu takviyesi yapamayan Kayserispor, bu yaz da aynı sorunu yaşıyor. Yönetim henüz transferle ilgili problemi çözebilmiş değil. Teknik direktör Çağdaş Atan ise zor şartlarda oynattığı futbol ve aldığı sonuçlarla herkesin takdirini topluyor. Öyle ki Sarı-Kırmızılılar, geride kalan 3 haftada yenilgi yüzü görmedi. İlk iki maçtan birer puanla ayrılan Kayserispor, 3. haftada Samsunspor’u mağlup etti. Mensah, Emrah Başsan, Gavranovic gibi önemli oyuncularını kaybetmesine rağmen aynı oyun anlayışını sürdüren genç teknik adam, altyapıdan oyuncularla kadroyu tamamladı.

Haberin Devamı

İÇ SAHADA 7. YAPTI

Geçen sezon ligde iç sahada en fazla puan toplayan 7. takım olan Kayserispor’u, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Adana Demir, Trabzonspor ve Başakşehir geçebilmişti. Çağdaş hoca, transfersiz geçen 44 resmi maçlık periyotta toplamda 20 galibiyet, 7 beraberlik ve 17 yenilgi aldı.

 

Kayserisporda Çağdaş Atan rüzgarı

YORUM YAZ