MENÜ

Kayserispor - Sivasspor (CANLI)

Süper Lig'in 12. haftasında Kayserispor ile Sivasspor karşı karşıya geliyor. Sivasspor, deplasmanda alacağı sonuçla lider girdiği haftada yerini korumak istiyor. Kayserispor ise ligin alt sıralarından kurtulmak için kazanmak zorunda. Peki, Kayserispor - Sivasspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Kayserispor - Sivasspor (CANLI)

Süper Lig 12. haftasında Kayserispor, evinde Sivasspor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Haberin Devamı

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

6. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Umut Bulut’un vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Samassa'da kaldı.

21. dakikada gelişen Sivasspor atağında topla buluşan Fernando Andre’nin vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ancak gol ofsayt gerekçesiyle verilmedi.

24. dakikada Uğur Çiftçi'nin ara pasında topla buluşan Fernando Andre'nin bir süre topu sürdükten sonra sol taraftan ceza sahasına girerek yaptığı düzgün vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 0-1

28. dakikada Mert Hakan'ın pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Emre Kılınç'ın penaltı noktası üzerinden vuruşu üst direkten döndü.

44. dakikada Poulain’in ortasında topu önüne indiren Pedro Henrique'nin yere düşerken gerçekleştirdiği vuruşta top ağlara gitti. 1-1

Haberin Devamı

Kayserispor - Sivasspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Saat 14:00'te Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda oynanan mücadelede beIN SPORTS HD 1'den canlı yayınlanıyor. Maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de... İki takım arasındaki mücadeleyi İzmir bölgesi hakemlerinden Halis Özkahya düdük çalıyor.

Kayserispor - Sivasspor 11'ler...

Kayserispor: Kayserispor: Silviu Lung, Aymen Abdennour, Benoit Guy Jean Poulain, Hasan Hüseyin Acar, Pedro Henrique, Miguel Lopes, Brice Dja Djedje, Karahan Yasir Subaşı, Şamil Çinaz, Emmanuel Adebayor, Umut Bulut

Sivasspor: Mamadou Samassa, Marcelo Goiano, Appindangoye, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Fatih Aksoy, Hakan Arslan, Mert Hakan, Emre Kılınç, Fernando Andrade, Mustapha Yatabare

Sivasspor’da 4 futbolcu kart sınırında

Sivasspor’un Kayserispor ile oynayacağı maçta 4 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Kırmızı-beyazlılar’da 3’er sarı kartı bulunan Aaron Appindangoye, Hakan Arslan, Emre Kılınç ve Mustapha Yatabare, Kayseri karşısında sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak Kasımpaşa maçında görev yapamayacaklar.

Çalımbay’ın şansı tutmuyor

Teknik direktörlük kariyerinde Bülent Uygun ile rakip olduğu 6 Süper Lig maçının sadece ikisini kazanabilen Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bu 2 galibiyeti de son 2 karşılaşmada aldı. Çalımbay diğer maçlardan ise 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

İki takım arasında 25. randevu

Geride kalan 24 karşılaşmanın 6'sından Sivasspor, 8'inden Kayserispor galip ayrılırken, 10 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. 2 ekip arasında oynanan karşılaşmalarda taraflar 68 kez gol sevinci yaşadı. Kırmızı-beyazlı ekip, rakip fileleri 28 kez havalandırırken kalesinde ise 40 gol gördü.

İki ekip arasındaki maçlarda en farklı skora, Sivasspor'u 2005-2006 sezonunda deplasmanda 5-0 yenen Kayserispor imza attı. Kayseri ekibinin galip geldiği maçlarda farklı skorlar dikkati çekiyor. Sarı-kırmızılılar, Yiğidoları 2010-2011'de 4-1 ve geçen sezon 6-2 mağlup etti.

YORUM YAZ