MENÜ

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: Ay sonuna kadar transfer tahtasını açacağız

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, transfer yasağıyla alakalı FANATİK’e konuştu. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, “Şu an Ankara’dayım. Gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Ay sonuna kadar transfer tahtasını açacağız. Transferler konusunda hazırlığımız var. Kimse merak etmesin, endişelenmesin. Kayseri çok büyük bir şehir, Kayseri insanı da gerekeni yapacaktır” dedi

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: Ay sonuna kadar transfer tahtasını açacağız

Transfer tahtasını henüz açamayan Kayserispor’da, Başkan Ali Çamlı FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu ve son durumu anlattı.

Haberin Devamı

Çamlı, “İç transferi bugün itibarıyla tamamladık. Hosseini ve Attamah ile anlaştık son olarak. Altını çizerek söylüyorum; Gavranovic, Mensah ve Emrah bizim isteğimiz doğrultusunda takımda kalmadılar. Mevcut kadromuz bana göre bu ligin en iyi 10 kadrosundan biri” dedi.

Kayserispor’un patronu, “Kayseri şehrinin tüm dinamikleri devrede. Mehmet Özhaseki Bakanımız, Hulusi Akar Paşamız, milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Valimiz… Kayseri çok büyük bir şehir, Kayseri insanı da daha önce olduğu gibi yine gerekeni yapacaktır. Kimse merak etmesin, endişelenmesin. Ay sonuna kadar transfer tahtasını açacağız” diye konuştu.

Anlaşılan oyuncular olup olmadığı yönündeki soruya da cevap veren Başkan Çamlı, “Elbette hazırlığımız var. Teknik ekibimiz, scout ekibimiz. Gerekli çalışmalar yapıldı, yapılıyor. Duracak değiliz. Planlı ve doğru şekilde ilerliyoruz. Kayserispor’un geçmişteki gibi milyon Euro’luk hatalar yapma lüksü yok. Biz şov peşinde değiliz, çünkü şovmen değiliz! İcraat yapıyoruz. Tekrar söylüyorum, Kayserispor camiası rahat olsun” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Safa Can Konuksever - FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ