MENÜ

Kayserispor, Beşiktaş'ı mağlup etti; Rıdvan Dilmen Yorumladı!

Süper Lig'in 30. haftasının kapanış mücadelesinde ligde zor günler geçiren Kayserispor, evinde ligin formda ekibi Beşiktaş'ı 3-1'lik skorla mağlup etti. Kıran kırana geçen mücadelede galibiyete uzanan Kayserispor, ligin başından beri ilk kez düşme hattından uzaklaşırken; Beşiktaş ise önemli bir fırsatı tepti. Maçın ardından NTV'de konuşan Rıdvan Dilmen, "Beşiktaş'ın rus ruleti devam edecek. Kendi adına rakibinden iki kat pozisyona giren ve veren bir takım Beşiktaş. Seyir yönünden çok güzel maç izletiyorlar." sözünü kaydetti.

Süper Lig'İn 30. haftasında Kayserispor günün kapanış mücadelesinde Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ederek uzun bir aranın ardından "oh" dedi. Maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, Kayseispor takımın performansını övdü. Teknik direktörler üzerinden iki takımın bugünki performansına övgüler yağdıran Rıdvan Dilmen, Prosinecki'nin oyuncularıyla olan ilişkineyse ekstra bir parantez açtı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın gelecek planlamaları hakkında da konuşan Rıdvan Dilmen, "Beşiktaş doğru oynamıyor. Gelecekle ilgili planlama yaparken Sergen Yalçın bu düzende oynayacaksa kesinlikle Amerika atletizm takımından 4 ismi savunmaya yerleştirmeli. Yoksa baş edemezsiniz çünkü çok riskli oynuyor." sözlerini kaydetti.

YORUM YAZ