MENÜ

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı kimdir, kaç yaşında serveti ne kadar?

Kayserispor'un tarihteki ilk kadın kulüp başkanı olan Berna Gözbaşı sezon boyunca yaptığı açıklamalar ve verdiği demeçlerle dikkatleri üzerine çekti. Sarı-kırmızılı kulüpte yönetici ve başkan olarak tam 3 yıldır görev yapan Berna Gözbaşı, Süper Lig’deki ilk kadın kulüp başkanı olarak boy gösterdiği sezonda küme düşme üzüntüsü yaşadı. Kayserisporlular'ın yanı sıra tüm futbolseverlerin merak ettiği, Berna Gözbaşı kimdir, kaç yaşında? Berna Gözbaşı serveti ne kadar? sorularının yanıtlarını veriyoruz.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı kimdir, kaç yaşında serveti ne kadar?

Süper Lig'de son dakika gelişmesi... Süper Lig'in son sırasında bulunan İstikbal Mobilya Kayserispor'un kimin başkan olacağı tartışılırken sürpriz bir isim ortaya çıktı. Mevcut yönetici Berna Gözbaşı, Kayserispor'un yeni başkanı oldu ve tarihe geçti. Süper Lig'deki ilk kadın başkan olan Berna Gözbaşı bir anda gündem oldu.

Haberin Devamı

Berna Gözbaşı kimdir, kaç yaşında?

Kayserili olan Berna Gözbaşı, Gelibolu'da dünyaya geldi.. Memur bir ailenin tek kızı olarak, 9 Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi İngilizce İşletme Bölümü'nden 1996 yılında mezun oldu. Berna Gözbaşı, iş hayatına Kayseri Çinkur'un ihracat biriminde başladı. Londra Metal Borsasında "Uluslararası Finans, Metal Ticareti, Futures& Options" konusunda eğitim aldıktan sonra, ilk şirketi olan BRN Uluslararası Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi'ni 2001 yılında kurdu.

Berna Gözbaşı ne iş yapıyor?

Birçok firmaya uluslararası pazarlama ve dış ticaret danışmanlığı yaptı. İhracata açılmamış bir cok KOBİ'yi ihracatla tanıştıran Gözbaşı, 2001 -2006 yılları arasında Ortadoğu, Doğu ve Batı Afrika pazarlarında aktif çalıştı. 2006 yılında yatak üretimine başladı.

Haberin Devamı

BRN Yatak'ı farklı paketleme yöntemleri 5 kıtada 60'dan fazla ülkeye ihraç eden bir şirket haline getirerek, çok kısa bir sürede sektörün en önemli ihracatçı firmalarından biri haline getirdi ve girişimcilik ve ihracat dalında birçok ödüle layık görüldü ve genç ve kadın girişimciler için rol model oldu. Kayseri Sanayi Odası ilk kadın meclis üyesi olan Berna Gözbaşı'nın 2 kızı vardır.

YORUM YAZ