MENÜ

Kayseri'nin kurtuluşu

Sezonun ikinci yarısı başlarken rakiplerinin ‘küme düşer’ gözüyle baktığı Kayserispor, adeta şov yapıyor. Prosinecki yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar, Gençlerbirliği ve Sivas’ın ardından Beşiktaş’ı da devirdi. Puanını 31 yapıp 14. sıraya yükseldi

Kayseri'nin kurtuluşu

10 puan ile ligin ilk bölümünü kapatan Kayserispor’un şimdi 31 puanı var... Prosinecki göreve geldikten sonra ayağa kalkan Sarı-Kırmızılılar, Beşiktaş’ı 3- 1’lik skorla devirdi. Üstelik en kilit oyuncusu Mensah cezalı olmasına rağmen... Şampiyonlar Ligi hesabı yapan formda rakibi karşısında müthiş bir geri dönüşe imza atan Kayserispor, üst üste 3. galibiyetini kazandı. Gençlerbirliği ve Sivas’ın ardından Kartal’ı yıkıp küme düşme potasından kurtulan Kayseri, artık 14. sırada. Kalan 4 hafta öncesi ciddi moral bulan Kayserispor, hafta içinde Rizespor ile kırılma maçına çıkacak.

Haberin Devamı

Rize maçı kader...

Direkt kendi rakibiyle oynayacak Kayserispor, sonrasında Gaziantep, Başakşehir ve Trabzonspor ile karşılaşacak. Özellikle üst üste oynanacak 2 maç, Sarı- Kırmızılı takımın ligdeki kaderini belirleyecek. Ancak şüphe yok ki, Kayserispor’un bu yükselişi alt taraftaki takımları ciddi strese sokmuş durumda.

Kayserinin kurtuluşu

Kayserinin kurtuluşu

YORUM YAZ