MENÜ

Kayseri çıkış arıyor

Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, ilk iki hafta istedikleri sonuçları alamasalar da, çıkışa geçerek ligde hak ettikleri konuma geleceklerini belirtti.

Kayseri çıkış arıyor

Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk 2 maçında kötü sonuçlar aldıklarını, ancak takım ve teknik heyete olan güvenlerinin tam olduğunu ifade etti.

Ligin uzun bir maraton olduğunu ve ilerleyen haftalarda hedefledikleri noktada olmayı umduklarını dile getiren Ortaköylüoğlu, şunları söyledi:
"Maalesef lige istediğimiz gibi başlayamadık ama takımımıza ve teknik heyetimize güvenimiz tam. Bu haftadan itibaren çıkışa geçerek ligde hak ettiğimiz konuma geleceğimize inanıyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın ki ilerleyen haftalarda hedeflediğimiz noktada olacağız. Ligde, mücadele etmeden maç kazanılmıyor. Bu hafta iki ciddi rakibimizle mücadele edeceğiz. Yarın deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacağız. Cuma günü de Fenerbahçe’yi konuk edeceğiz. Bu iki maçı da kazanıp, kaybettiğimiz maçları telafi etmek istiyoruz. Daha sonra hedeflediğimiz noktaya ulaşmak için mücadeleyi sürdüreceğiz."

Haftada iki maç yapmanın takımın fiziksel gücünü zorladığını, ancak tüm takımlar için aynı durumun geçerli olduğunu anlatan Ortaköylüoğlu, "Bu yıl fikstür gereği haftada iki maç oynadığımız zamanlar oluyor. Bu durum takımı fiziksel olarak zorluyor, ama her takım aynı durumda. Bu durum, maç kazanıp kaybetme için gerekçe değil. Biz her maçta en iyi mücadeleyi ortaya koymak için çalışıyoruz" dedi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ