MENÜ

Kayıt savaşları

Aysal-Terim polemiğinde kopma noktalarından biri olan cevapsız aramalar konusuna başkan noktayı koydu. İmparator'un, “Beni arayan olmadı” sözlerine Aysal, GSM şirketinden aldığı verilerle cevap vermeye hazırlanıyor

Kayıt savaşları

Galatasaray’daki Fatih Terim ayrılığında son yaşanan telefon polemiğinin büyük yer tuttuğu biliniyor. Hatırlanacağı gibi Aysal’ın, hocasını defalarca arayıp ulaşamadığı belirtilirken, deneyimli hocanın, özellikle mukavele uzatma konusu hatırlatıldığında, “Beni Galatasaray’dan bir kişi bile aramadı” ifadelerini kullanması gündeme damgasını vurmuştu. Şimdi tüm bu söylentilere nokta koymak için Sarı-Kırmızılılar’ın başkanının harekete geçtiği öğrenildi. Telefonunun bağlı bulunduğu GSM şirketine başvuran Cim Bom’un patronunun bahsi geçen döneme ait tüm arama ve mesaj kayıtlarını talep ettiği bildirildi. Böyle bir konu tekrar gündeme geldiğinde Ünal Aysal’ın polemiği bitirmek için belgeleri masaya koyup Fatih Terim’in sözlerini boşa çıkarmayı planladığı vurgulandı.

Demirören’i de hedef alacak

Bu arada Aysal’ın sadece Fatih Terim’i değil, kendisini geçtiğimiz hafta sert sözlerle eleştiren ve suçlamalarda bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demiören’i de hedef alacağı gelen haberler arasında. Hatırlanacağı gibi Demirören, “Aysal bana Terim ile Ocak’ta yolların ayrılacağını söyledi” demiş, Galatasaray başkanı ise bu sözleri yalanlamıştı.

Serdar Dinçbaylı

Haberin Devamı
YORUM YAZ