MENÜ

Kasımpaşa'nın hocası Tayfur Havutçu: Camiamızdan özür diliyoruz

Kasımpaşa Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Trabzonspor'a 6-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Camiadan özür dileyen Havutçu, ''Bu tür sonuçlar futbolun içinde var. Böyle farklı olmasından dolayı üzgünüm. Camiamızdan özür diliyoruz." dedi.

Kasımpaşa'nın hocası Tayfur Havutçu: Camiamızdan özür diliyoruz

Süper Lig’in 18. haftasında Trabzonspor, sahasında Kasımpaşa’yı 6-0 yendi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Trabzonspor’un şampiyonluğa oynayan bir ekip olduğunu ve kaliteli oyuncularının bulunduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Trabzon’un zor bir deplasman olduğunu bildiklerini anlatan Havutçu, şunları söyledi:

"Maç öncesi yaptığımız planlamada da önce oyunu tutup yakaladığımız pozisyonları değerlendirmek istiyorduk. İlk 25 dakika oyun istediğimiz şekilde gidiyordu. Hızlı hücumda yakaladığımız pozisyonlar vardı. Final paslarını değerlendiremedik. Maalesef Sosa’nın golünden sonra arka arkaya yediğimiz goller var. 5 dakikada 3 gol yedik. İkinci yarının başında bir kişi eksildik. Kırmızı karttan sora direncimiz daha da düştü. Trabzonspor oyuna hakim kaldı, pozisyonları değerlendirdi. Tebrik ediyorum. Bu tür sonuçlar futbolun içinde var. Böyle farklı olmasından dolayı üzgünüm. Camiamızdan özür diliyoruz."

YORUM YAZ