MENÜ

Taraftarı çıldırtan logo

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kasımpaşaspor'da yönetim kurulunun logo değişikliğine gitmesine taraftarlardan tepki geldi.

Taraftarı çıldırtan logo

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kasımpaşaspor'da yönetim kurulunun logo değişikliğine gitmesine taraftarlardan tepki geldi.

Bağımsız Taraftar Platformu olarak bilinen ve Kasimpasaliyiz.biz internet sitesinden yapılan açıklamada Futbol Federasyonu'ndan değişikliğin duyurulmasına da tepki gösterildi. 'Hayırdır' başlığıyla yapılan açıklamada, "Genel Türk futbolunun resmi temsilcisi Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesi üzerinden kulübümüzün armasını, şanlı armamızın dışında bir logo kullanarak yayınlamaktadır. Daha önce sanal ortamlarda hiçbir zaman kullanılmayan bu arma, belli ki yeni oluşturulmuş ve TFF yetkililerine iletilmiştir." denildi.

Kasımpaşa taraftarları olarak, yeni oluşturulan yönetim kuruluna daha ilk günlerden ve iyi yoldayken sırt çevirme gibi bir düşünce içinde bulunmamayı kendilerine ilke edindikleri belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ama kim olursa olsun bu takımın yaklaşık bir asırlık şanlı armasını değiştirmeye hakkı yoktur. Şanlı Türk Bayrağımız ve kulübümüzün ismi saçma bir şekil üstüne koyulmuş, enteresan bir çapa işareti tema olarak kullanılmıştır. Gazanfer Bilge'nin ve bu arma için terinin son damlasına kadar savaşan diğer sporcularımızın büyük emekleri sonucu oluşan armamıza Kasımpaşa taraftarları olarak sahip çıkmak en büyük hakkımızdır.

Bu bir saçmalıktır ve böyle bir yanlışa düşenler varsa bunu en kısa zamanda düzeltmek zorundadır. En kısa sürede kulüp yetkililerinden bir açıklama beklemekteyiz. Aksi halde Kasımpaşa taraftarları olarak, bu konu hakkında neler yapmamız gerektiğini masaya yatırırız. Bizim armamız bu ülkenin en önemli armalarından birisidir ve hiçbir güç bunu değiştiremez. Bu cesareti kendinde bulanlar varsa bu hatadan en kısa sürede dönerek, bu semtin insanlarının sabrını zorlayacak işlerden vazgeçsinler."

Haberin Devamı
YORUM YAZ