MENÜ

Nuno Da Costa, kariyerindeki bir ilki Beşiktaş maçında yaşadı

Kasımpaşa, Beşiktaş'a karşı deplasmanda üçüncü kez 3 golle kazandı. Dolmabahçe'de hat-trick yapan Nuno Da Costa ise kariyerinde bir ilk yaşadı.

Nuno Da Costa, kariyerindeki bir ilki Beşiktaş maçında yaşadı

Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda Beşiktaş’ı 3-1’lik skorla mağlup etti. Paşa, bu sonuçla birlikte tarihinde 3. kez Beşiktaş deplasmanında 3 golle kazandı. Daha önce Kasımpaşa, ligde 2012-2013 sezonunun 26. haftasında 3-1, 2021-2022 sezonunun 34. haftasında ise 3-0’lık skorla galip gelmişti. Siyah-beyazlılar karşısında attığı 3 golle yıldızlaşan 32 yaşındaki futbolcu Nuno Da Costa, kariyerindeki ilk hat-trick başarısına Beşiktaş mücadelesinde imza attı.

Haberin Devamı

Da Costa’dan 6 gol, 3 asistlik katkı

Sezon başında Fransa 2. Lig ekiplerinden Auxerre’den kadroya katılan Yeşil Burun Adalı futbolcu Nuno Da Costa, Süper Lig’de önemli bir istatistiğe imza attı. 32 yaşındaki futbolcu, bu sezon çıktığı 9 maçta 6 gol, 3 asistlik bir katkı sağladı. Da Costa, ligde bu sezon Kayserispor, Samsunspor ve Çaykur Rizespor karşısında 1’er, Beşiktaş karşısında ise 3 kez gol sevinci yaşadı. Alanyaspor, Gaziantep ve Çaykur Rizespor maçlarında ise 1’er kez gol pası verdi.

Nuno Da Costa, kariyerindeki bir ilki Beşiktaş maçında yaşadı

YORUM YAZ