MENÜ

Kasımpaşa'nın yıldızı, Premier Lig yolunda! Teklif yapmaya hazırlanıyorlar...

Süper Lig'den Avrupa'ya transferlere bir yenisi daha ekleniyor. Kasımpaşa'nın yıldız ismi için Premier Lig ekibi, teklifini sunmaya hazırlanıyor.

Kasımpaşa'nın yıldızı, Premier Lig yolunda! Teklif yapmaya hazırlanıyorlar...

Süper Lig'den Avrupa'nın önemli liglerine transferler sürüyor. Son olarak İngiltere Premier Lig ekibi, Kasımpaşa'nın yıldız ismi için devreye girmiş durumda.

Haberin Devamı

İSTANBUK DEVLERİNİN GÖZDESİYDİ

YUNUS EMRE KONAK TRANSFERİ DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Anadolu kulüplerinden Avrupa'nın önemli liglerine giden oyunculara son örnek, ara transfer döneminde Yunus Emre Konak'ın Sivasspor'dan Premier Lig ekibi Brentford'un kadrosuna katılması olmuştu. Brentford, Sivasspor'un genç oyuncusunu 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer etmişti.

Kasımpaşanın yıldızı, Premier Lig yolunda Teklif yapmaya hazırlanıyorlar...

BRENTFORD'IN YENİ HEDEFİ...

Yunus Emre Konak'ı kadrosuna katan Premier Lig ekibi, gözünü yine Süper Lig'e çevirmiş durumda. Brentford, bu kez Süper Lig'de Kasımpaşa'nın yıldız ismini kadrosuna katmak istiyor.

HAJRADINOVIC İÇİN TEKLİF HAZIRLIĞI

Süper Lig’de bu sezon gösterdiği performansla fark yaratan Kasımpaşa’nın yıldızı, Brentford’un radarında. 31 maçta 4 gol, 15 asistlik skor katkısı gösteren Haris Hajradinovic için İngiliz ekibinin sezon sonu teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Kasımpaşanın yıldızı, Premier Lig yolunda Teklif yapmaya hazırlanıyorlar...

Kasımpaşa’nın 2019’da Osijek’ten 2.5 milyon Euro bonservisle kadrosuna kattığı 30 yaşındaki 10 numaranın, İstanbul ekibiyle 2026’ya kadar mukavelesi bulunuyor. Hajradinovic, kariyeri boyunca 8 kez Bosna Hersek Milli Takımı’nın formasını da giydi.

YORUM YAZ