MENÜ

Kasımpaşa istediğini alamadı... Kafada siftah Omeruo'dan!

Süper Lig’de son 5 maçında 4 galibiyet elde eden ve son iki karşılaşmasını da kazanan Kasımpaşa, Galatasaray karşısında iyi mücadele etti ama bu performansı mağlubiyeti önleyemedi. İstanbul ekibinin bu sezonki ilk golü Kenneth Omeruo'dan geldi.

Kasımpaşa istediğini alamadı... Kafada siftah Omeruo'dan!

Lige Ankaragücü galibiyetiyle başladıktan sonra 4 hafta kazanmayan Kasımpaşa, ardından çıkışa geçmişti. Teknik direktör Kemal Özdeş’in öğrencileri, Adana Demirspor ve Fatih Karagümrük’ü yendikten sonra, Fenerbahçe’ye sahasında kaybetmişti. Sonrasında Sivasspor ve İstanbulspor maçlarından zaferle ayrılan Paşa, dün akşamki zorlu Galatasaray deplasmanına moralli çıkmıştı. Özdeş’in takımı, Cim Bom karşısında dirençli bir oyun ortaya koydu.

Haberin Devamı

Kasımpaşa istediğini alamadı... Kafada siftah Omeruodan

SİFTAH OMERUO'DAN

Ev sahibinin iki farklı üstünlüğü bulmasından sonra Lacivert-Beyazlılar, 54’te Aytaç Kara’nın ortasında Omeruo’nun kafa vuruşuyla farkı 1’e indirdi. Omeruo, takımının bu sezonki ilk kafa golünü atarken, Galatasaray da ilk kafa golünü yedi. Ligde an itibarıyla kafa golü yemeyen tek takım Ankaragücü kaldı. Konuk takım, son anlarda beraberlik golü için bastırsa da, yakaladığı fırsatları değerlendiremeyerek sahadan puansız ayrıldı.

 

Kasımpaşa istediğini alamadı... Kafada siftah Omeruodan

YORUM YAZ