MENÜ

Kasımpaşa kabusu bitti

Lacivert-Beyazlılar karşısında son 4 maçta galibiyet alamayan Kara Kartal, bu olumsuz gidişatı dün akşam aldığı 3-2’lik zaferle bitirdi. Siyah-Beyazlılar, tam 1695 gün sonra Kasımpaşa deplasmanında 3 puanla tanıştı.

Kasımpaşa kabusu bitti

Süper Lig’de 14. hafta mücadelesinde dün akşam konuk olduğu Kasımpaşa’yı uzun süredir deplasmanda yenmekte zorlanan Siyah-Beyazlılar, bu kez istediğini aldı. Bu karşılaşma öncesinde Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda Kasımpaşa karşısında son galibiyetini teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde 18 Nisan 2015’te 5- 1’lik skorla alan Kara Kartal, tam 1695 gün sonra bu sahada kazanmasını bildi. Beşiktaş, uzun süre 10 kişi oynayan rakibi karşısında 2 kez geriye düşmesine rağmen Umut Nayir’ın 90+5’te attığı golle hem takımına şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet getirdi hem de bu kötü gidişe son verdi.

Haberin Devamı

İlk kez geriden gelip kazandı

Siyah-Beyazlılar, Kasımpaşa mücadelesi öncesinde bu sezon geriye düştüğü 5 maçta da galip gelememişti. Bu karşılaşmalarda 3 yenilgi ve 2 beraberlik alan Abdullah Avcı’nın öğrencileri, Kasımpaşa karşısında bu olumsuz istatistiği bitirdi. İstanbul temsilcisi karşısında 2 kez geriye düşen Beşiktaş, buna rağmen rakibi karşısından galip ayrılmayı başardı.

YORUM YAZ