MENÜ

Kasımpaşa-Galatasaray maçının ardından: İşler o kadar kötü gitti ki...

Süper Lig'in 21'inci haftasında Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar karşılaşmanın 7'inci ve 22'inci dakikasında bulduğu gollerle maçın 3-1'lik dilimini 2-0 önde tamamladı. Bu gollerde en büyük pay ise Emre Akbaba'nındı. Emre, Yassine Meriah'ın kendi kalesine attığı golle topu kontrol ettikten sonra kaleci Fatih'i çalımlayarak topu Feghouli'ye ulaştırmıştı. Adem Büyük'ün penaltıdan attığı golle ise penaltıyı yaptıran isim Emre Akbaba'ydı. Yazarımız Erman Özgür, Emre Akbaba hakkında konuştu

Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Mücadelenin ilk yarısı 3-0 sarı-kırmızılı ekibin üstünlüğüyle sona ererken, devre arasında sakatlığından kurtulan Emre Akbaba ön plana çıkan isim oldu. Yassine Meriah'ın kendi kalesine attığı golle topu kontrol ettikten sonra kaleci Fatih'i çalımlayarak topu Feghouli'ye ulaştıran Akbaba, Adem Büyük'ün penaltıdan attığı golle ise penaltıyı yaptıran isim oldu.

Haberin Devamı

Emre Akbaba'nın performansı hakkında konuşan yazarımız Erman Özgür, "Bazen kriz-fırsat meselesinde çok iyi giden bir Galatasaray olsaydı Emre Akbaba belki 10-15 dakika, belki kupa üzerinden dakika alacaktı. İşler o kadar kötü gitti ki hem Emre Akbaba'nın motivasyonunu artırdı hem de gelip yaptığı bir iş, üç iş gibi gözüktü." dedi.

YORUM YAZ