MENÜ

Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı öncesi çarpıcı yorum: Bir Trabzonspor değil ama...

Süper Lig’in 28. Haftasında Kasımpaşa evinde Fenerbahçe’yi ağırlıyor. Geçtiğimiz hafta  Hes Kablo Kayserispor’u 2-1’lik puanla geçerek puanını 43’e yükselten Sarı Lacivertliler, sahadan 3 puanla ayrılıp 2'de 2 yapmak istiyor. Kasımpaşa ise evinde Fenerbahçe’ye karşı galip gelerek düşme hattından kurtulmanın hesaplarını yapıyor. Editörümüz Hakan Ateşler, her iki takım içinde önemli olan karşılaşma öncesi çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig’de 28. Hafta karşılaşması kapsamında Fenerbahçe, bu akşam saat 18.30'da Kasımpaşa’ya konuk oluyor. Geçtiğimiz hafta Hes Kablo Kayserispor’u 2-1 yenen hafta içindeyse Trabzonspor’a 3-1 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası’na veda eden Fenerbahçe, sahadan 3 puanla ayrılmanın yollarını arayacak.Ev sahibi takım ise güçlü rakibini devirip düşme hattından kurtulmak için tüm kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Editörümüz Hakan Ateşler, önemli karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu. Fenerbahçe’nin yaşadığı krizi sahaya yansıtmayacağını belirten Hakan Ateşler, ‘’Artık amaçsız, moralsiz bir Fenerbahçe var ama ben durumun pek saha içine yansıyacağını düşünmüyorum. Büyük takımlar ne kadar kriz yaşasalarda saha içinde bu durumu ertelemek, ötelemek isterler. Fenerbahçe gerçekten şu an bir krizin içinde.’’ dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe savunmasının yaptığı hatalara dikkat çeken Hakan Ateşler, ‘’Fenerbahçe, Kayserispor karşılaşmasında 10 kişi olmasına rağmen iyi oynamıştı. Trabzonspor maçında bence iyi oynamıştı, maçın hakimi olan bir Fenerbahçe vardı. Ancak savunmanın yaptığı ciddi hatalardan ötürü o kadar gol yedi ki birçok maçtaki hakimiyet bir anda çöpe gitti. Fenerbahçe iyi de oynasa kötü de oynasa hem savunmanın yaptığı hatalarla öne çıkıyor.’’ dedi.

Ev sahibi takım Kasımpaşa hakkında değerlendirmelerde bulunan Ateşler, ‘Kasımpaşa’yı Trabzonspor’a benzetiyorum. Güçlü, kaliteli hücum oyuncuları var. Trabzonspor değiller ama Fenerbahçe ile korakor mücadele edeceklerdir. İki tarafında şansının olduğunu düşünüyorum. ‘ şeklinde konuştu.

YORUM YAZ