MENÜ

Kasımpaşa - Antalyaspor (CANLI)

Kasımpaşa, Süper Lig’in 5. haftasında Antalyaspor'u konuk ediyor. Lige kötü bir başlangıç yapan ve 4 haftada sadece 1 puan alabilen Kemal Özdeş yönetimindeki lacivert-beyazlılar, puan cetvelinde son basamakta bulunuyor. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi. Peki, Kasımpaşa - Antalyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Kasımpaşa - Antalyaspor (CANLI)

Kasımpaşa, Süper Lig’in 5. haftasında sahasında Antalyaspor ile karşılaşıyor. 4 maçta 1 puan alabilen Paşa’da ön libero Pavelka, sol kanat Yusuf ve forvet Koita, sakatlıkları sebebiyle bu akşam forma giyemeyecek. 4 maçta 5 puan toplayabilen Antalya’da sağ kanat Doğukan sakat, annesi yaşamını yitiren orta saha Dala ise ülkesi Angola’da bulunuyor.

Haberin Devamı

Kasımpaşa - Antalyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan ve saat 15.00’te başlayan müsabakayı hakem Koray Gençerler yönetiyor. 90 dakika beIN SPORTS 2 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde olacak.

KASIMPAŞA - ANTALYASPOR CANLI ANLATIM

Kasımpaşa - Antalyaspor 11'ler:

Kasımpaşa: Fatih, Popov, Veysel, Ben Youssef, Hafez, Khalili, Aytaç, Quaresma, Hajradinovic, İlhan, Thiam

Antalyaspor: Boffin, Sangare, Bahadır, Diego, Eren, Charles, Ufuk, Mukairu, Aatif, Serdar, Blanco

Kasımpaşa ile Antalyaspor 17. randevuda

İki takım bugüne kadar ligde 16 kez karşılaştı. Söz konusu müsabakalarda kırmızı-beyazlılar 10 galibiyet alırken, lacivert-beyazlılar ise 2 kez kazanan taraf oldu. 4 maç ise beraberlikle tamamlandı.

Paşa galibiyete hasret

2019-2020 sezonuna iyi bir başlangıç yapamayan Kasımpaşa, ilk 4 haftada 1 puan toplayabildi. 3 mağlubiyet ve 1 beraberliği bulunan lacivert-beyazlılar, ligde 4. hafta itibariyle 18. sırada bulunuyor. Paşa, Antalyaspor maçından 3 puan alarak, ilk galibiyeti ile çıkış yakalamanın peşinde.

Haberin Devamı

Son 3 sezonun en kötü başlangıcı

Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu’nda ilk 4 haftada 1 puan alan Kasımpaşa, son 3 sezonun en kötü başlangıcını yaptı. 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu’nda 4 haftada 7 puan toplayan lacivert-beyazlılar, Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nda ise 4’te 4 yaparak 12 puan almıştı. Paşa, bu sezon topladığı 1 puan ile son 3 sezonun ilk 4 haftasındaki en kötü performansı yapmış oldu.

YORUM YAZ