MENÜ

Kasap De Jong kadroda yok

Hollanda Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Bert van Marwijk, çarşamba günü Türkiye ile oynayacakları özel maçın aday kadrosunu açıkladı.

Kasap De Jong kadroda yok

Marwijk’in açıkladığı aday kadroda sakatlıkları yeni geçen Bayern Münih’li Mark van Bommel ile Arsenal’li Robin van Persi de yer alıyor.

Van Bommel ve van Persi ile görüştüğünü belirten Bert van Marwijk, iki ismin de milli takımda oynamak istediklerini ifade ettiklerini kaydetti.

Dünya Kupası'nda Xabi ALonso ve İngiltere Premier Ligi'nde Ben Arfa'ya yaptığı sert müdehalelerle futbol dünyasının tepkisini çeken ve Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olduğu iddia edilen, de Jong ise kadroya alınmadı.

Ruud van Nistelrooij’in sakatlığı yüzünden yer almadığı aday kadro şu isimlerden oluşuyor:
"Maarten Stekelenburg, Urby Emanuelson, Gregory van der Wiel, Demy de Zeeuw (Ajax), Erik Pieters, İbrahim Afellay, Jeremain Lens (PSV), Peter Wisgerhof, Theo Janssen (Twente), Michel Vorm (FC Utrecht), Khalid Boulahrouz (Stuttgart), Hedwiges Maduro (Valencia), John Heitinga (Everton), Joris Mathijsen (Hamburg), Mark van Bommel (Bayern Münih), Stijn Schaars (AZ), Wesley Sneijder (İnter) Rafael van der Vaart (Tottenham Hotspur), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Dirk Kuijt (Liverpool), Robin van Persie (Arsenal)."

Hollanda ile Türkiye arasındaki özel maç 17 Kasım Çarşamba günü Amsterdam Arena Stadı’nda oynanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ