MENÜ

Kartepe'de ATV Şampiyonası heyecanı başlıyor

Kartepe Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu ile Kartepe Motosiklet Spor Kulübü işbirliğinde düzenlenecek olan Türkiye Enduro, motokros ve ATV Şampiyonası 3. Ayak Kartepe yarışları bu hafta sonu yapılacak.

Kartepe'de ATV Şampiyonası heyecanı başlıyor

Doğa sporlarının cazibe merkezi haline dönüşen Kartepe’de yeni bir heyecan daha yaşanacak. Türkiye’nin en hızlı enduro ve ATV pilotları hem doğaya hemde rakiplerine karşı zorlu mücadelelerde sergileyecek. Motor ve adrenalin tutkunlarını bir araya getirecek olan Kartepe yarışı, ıslak zemini ile pilotlara zor anlar yaşatacak. Maşukiye’de yapılacak olan yarışlarda Akdeniz ve Ege bölgesinden 150’ye yakın sporcu katılacak.

Haberin Devamı

Spor ve doğa turizmi merkezini Kartepe’de etkin olarak değerlendirdiklerini açıklayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Kartepemiz Allah’ın lütfettiği bir doğa harikasıdır. Bu özelliklerini ilçemizin kalkınması için değerlendirmek de bizim görevimiz. Bu tür organizasyonları önemsiyor ve destekliyoruz. Herkesi bu heyecanı yaşamaya, paylaşamaya davet ediyorum. Kartepe’de spor var, heyecan var, güzellikler var” dedi.

İHA

YORUM YAZ