MENÜ

Hamza Tozkoparan: Gerçekten çok üzgünüz

PTT 1. Lig'de deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyitspor'a 2-0 yenilerek bitime bir hata kala küme düşmesi kesinleşen Kartalspor'da lige tutunamamanın üzüntüsü yaşanıyor.

Hamza Tozkoparan: Gerçekten çok üzgünüz

Kartalspor Kulübü Başkanı Hamza Tozkoparan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, PTT 1. Lig’e veda ettikleri için çok üzgün olduklarını belirterek, "Söylenecek fazla bir şey yok. Gerçekten çok üzgünüz. Daha önceki maçlarda ligde kalmayı garantilemeliydik. Özellikle ilk yarıda şansız puan kayıpları yaşadık. Son maçlarımızda iyi performans göstermemize rağmen, küme düşmekten kurtulamadık" diye konuştu.

Ligde kalamamalarında kendi hatalarının yanı sıra dış etkenlerin de etkili olduğunu savunan Tozkoparan, şöyle devam etti:

"Rahat durumda bulunan takımların son haftalarda maçlarını fazla ciddiye almamaları haksızlığa neden oldu. Benim takımım olsa son dakikasına kadar en iyi 11’imle mücadele ederdim. Takımların daha dikkatli olmaları gerektiğine inanıyorum. Biz haram bir tek hareketin içinde olmadık, kimse üzerinde bir etkimiz olmadı. Bu hafta yenseydik bile son maçta bizi küme düşüreceklerdi. Daha önce de söyledim, Ankaragücü, Kartalspor ve TKİ Tavşanlı Linyitspor’u gözlerine kestirmişlerdi. Herkes bizim düşeceğimiz konusunda hemfikir olmuştu."

Takımın başarısı için yönetim olarak ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Tozkoparan, "Burada camianın köklü olması, siyasi gücünün olması futboldan daha önemli değerler. Bizde bunlar zayıf olduğu için bu günlere geldik. Gönlüm çok rahat. Kartalspor için ben ve yönetim kurulum, yapabileceğimizin en iyisini yaptık. Ancak yine de takımı küme düşürdüğümüz için çok üzgünüz" ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ