MENÜ

Kartal'da hedef belli

İspanya'da 22-26 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Andre Vergauwen Kupası'na katılacak Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nda antrenör Mehmet Önüt, hedeflerinin final oynamak olduğunu söyledi.

Kartal'da hedef belli

Beşiktaş Kulübü’nün internet sitesine açıklamada bulunan Önüt, geçen yıl Andre Vergauwen Kupası’nda 3. olduklarını hatırlatarak, "Bu yılki rakiplerimizin tarihlerinde çok sayıda başarı bulunuyor. Uluslararası tecrübeleri üst düzeyde ve kadrolarında çok sayıda yabancı oyuncu var. Ancak bunlar bizim hedeflerimizi küçültmüyor. Bu takımların arasından sıyrılarak tamamen Türkler’den oluşan kadromuzla final oynamak istiyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı



Tek sıkıntılarının sakatlıklar olduğunu belirten Mehmet Önüt, omzundan sakatlanan Bülent Yılmaz’ın sezonu kapattığını, Yasemin Can’ın ise tedavisinin sürdüğünü belirtti.

Badajoz kentinde yapılacak turnuvada (B) Grubu’nda yer alan siyah-beyazlı ekip, Fransa’nın CS Meaux, İtalya’nın GSD Anmic Sassari ve Almanya’nın Roller Bulls St. Vith takımları ile karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş grup maçların sonucunda ilk 2 takım arasına girdiği takdirde yarı finale yükselecek. Gruplarında birinci olan ekipler diğer grubun ikincileri ile yarı finalde karşı karşıya gelecek.

Toplam 8 takımın katılacağı, 4’erli iki grubun yer aldığı turnuvada Beşiktaş’ın (B) Grubu’ndaki maç programı şöyle:

23 Nisan Cuma:
15.45 Beşiktaş-GSD Anmic Sassari
20.15 CS Meaux-Beşiktaş

24 Nisan Cumartesi:
11.45 Beşiktaş-Roller Bulls St. Vith

YORUM YAZ