MENÜ

Kartal'da Bobo sevinci

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 30 Nisan Cumartesi günü Galatasaray ile karşılaşacak Beşiktaş, derbi hazırlıklarına bugün yaptığı antrenman ile devam etti.

Kartal'da Bobo sevinci

Antrenmana tedavilerine devam edilen Matteo Ferrari, Hugo Almeida, Fabian Ernst, Mert Nobre ve sağ alt baldırında ağrısı olan Nihat Kahveci katılmadı. Ersan Gülüm, fizyoterapist eşliğinde koşu ve salon çalışması yaptı. Quaresma, takımdan ayrı antrenman yaparken, sakatlığının tedavisi sona eren Bobo ise takımla birlikte çalıştı. Brezilyalı oyuncunun durumunun düzeldiği ve derbi maçta forma giyebileceği öğrenildi. Ayrıca kalçasında ağrısı olan Cenk Gönen, tedbir amaçlı olarak antrenmanı yarıda bıraktı.

Teknik direktör Tayfur Havutçu yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşuları ile başladı. Kısa pas çalışmasının ardından küçük oyunların yer aldığı çalışmalar yapan siyah-beyazlı futbolcular, antrenmanı minik kale maçın ardından yarım sahada çift kale maçla tamamladı.

Beşiktaş, yarın saat 18.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla Galatasaray derbisinin hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girecek.

İSTANBUL,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ